Halálosan megfenyegette, kegyetlenül megverte és 100 ezer dolcsit követelt egy szlovák vállalkozótól egy fiatal!

2022. április 18. - 08:57 | Régió

Egy 24 éves fiatal halálosan megfenyegetett és százezer dollárt követelt egy vállalkozótól, amiért állítólag ellopta az ötletét. Az illetőt súlyosan meg is verte.

Halálosan megfenyegette, kegyetlenül megverte és 100 ezer dolcsit követelt egy szlovák vállalkozótól egy fiatal!
Forrás: Joj TV

Az utóbbi eset egy kis trencséni sörözőben történt, melynek tulajdonosa az említett vállalkozó. Ezt követően a rendőrök letartóztatták a fiatal Adamot. Nem ez volt az első eset, hogy bepiálva pénzt követelt tőle, azt viszont pontosan nem tudni, miért.

Katarína Kuzmová trencséni kerületi rendőrszóvivő közölte, hogy a tulajdonos megpróbálta megmagyarázni a fiatal támadónak, hogy semmivel nem tartozik neki. A tulajdonos a Joj TV-nek elmondta, hogy sörözője ajtaját rugdalta, amikor pedig kinyitotta, rátámadt. Többször megütötte és azt üvöltötte, hogy megöli.

A férfinak sikerült kiszabadulnia és vérző fejsérüléseivel elment a kórházba, ahol ellátták. A rendőrök eközben vették őrizetbe a támadót, akinek az ökle szintén véres volt az ütésektől.

Adamot veszélyes fenyegetéssel és garázdasággal gyanúsították meg, ő viszont a bíróság előtt azzal védekezett, hogy nem emlékszik semmire, mivel részeg volt, 2 ezrelék feletti volt az alkoholszintje.

Roman Tarabus, a trencséni kerületi bíróságok szóvivője közölte, hogy szupergyors eljárás keretén belül végül 16 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték, 2 év próbidőre felfüggesztve. Adamot emellett eltiltották az alkohol vagy más tudatmódosítók fogyasztásától és nem közelítheti meg 5 méteren belül a sértettet.

(Joj TV)