Halenár volt partnere tagadja, hogy a labdarúgó nem találkozhatott a fiával

Több mint tíz nappal Juraj Halenár holttestének megtalálása után sem tudni, hogy a labdarúgó saját kezűleg vetett-e véget az életének vagy gyilkosság áldozata lett-e.

Halenár volt partnere tagadja, hogy a labdarúgó nem találkozhatott a fiával
Fotó: Instagram

A közösségi hálón különféle nem megerősített információk jelentek meg Halenár öngyilkosságának lehetséges okaként. Az egyik ilyen emlegetett lehetséges ok, hogy Halenár fiának édesanyja gátolta, hogy a labdarúgó találkozzon a gyerekével.

Romana Procházková egy Facebook-bejegyzésben tagadta ezeket a vádakat. „Miután Jurajjal szakítottunk, nehéz időn mentünk keresztül, amelyet most nem fogok részletezni. Az idő elteltével minden lecsendesedett, így nem volt gond egymással jól kijönni, hogy a fiunk boldog legyen és ne foglalkozzon azzal, amit mi ketten elrontottunk, és sajnos már nem tudunk jóvátenni. Juraj akkor látta a fiát, amikor csak időt tudott rá találni“ – olvasható a bejegyzésben.

„Számunkra, Juraj hozzátartozóinak, rendkívül nehéz ez a helyzet, ezért arra kérek mindenkit, ne találgassanak a lehetséges okokat illetően. Juraj nemcsak labdarúgó volt, hanem ember, apa, társ, barát“ – tette hozzá Halenár fiának anyja.

Juraj Halenárt két héttel ezelőtt találták meg Vereknye egy erdős részén. A csuklóján található vágási sérülés arra utalt, hogy a labdarúgó önszántából vetett véget az életének. Az öngyilkosság lehetőségét azonban nemcsak édesapja, de a futballélet képviselői is elutasítják.

Cas.sk/para