Hallottál már az impró’? A váratlan és izgi reakcióinkró’?

KöR – Kötetlen Rögtönzések címmel negyedik alkalommal rendez improvizációs fesztivált a Vekker műhely a dunaszerdahelyi NFG klubban.

Hallottál már az impró’? A váratlan és izgi reakcióinkró’?

Idén kétnaposra bővült a rendezvény, melynek első estéje a profiké, akiknek hasonlóképp váratlan helyzetekben kell helyt állniuk. A Komáromból ismert Ahogy esik, úgy puffan elnevezésű improvizációs játék költözik át egy estére Dunaszerdahelyre: Majorfalvi Bálint, a Jókai Színház színművészének mesterkedéseit kell kivédenie, illetve kicsinosítania a játszópajtásoknak, akik pedig Tóth Károly, Téglás Márton, Nagy László és Olasz István lesznek. Hétköznapi szellemi tömlöcünk után levendula és rozmaringillatú lelki felfrissülést hoz, ebben biztos lehetsz. Jegyezd fel: június 22., 20.00.

A következő nap az amatőröké, kíváncsiskodóké, kezdőké, szárnypróbálgatóké. Aznap délutánra háromfős csapatok jelentkezését várják, akiknek a Benes Tarr Csilla színész-drámatanár által a helyszínen ismertetendő feladatokat kell burjánzó kreativitásuk és spriccelő spontaneitásuk teljében a lehető legfrappánsabban kivitelezni. A csapatmunka értelemszerűen követelmény. A program szerint 13 órától 18 óráig tartanak az improvizációs játékok, utána az Aranymetszés duó zenél, illetve a zsűri kiértékeli a mutatottakat.

Az impróra a csapatokat június 20-ig előre regisztrálni kell EZEN az oldalon. Bármilyen kérdés felmerül, fordulj a szervezőkhöz, például a Facebookon.

(SzT)