Hamarosan az élre törtnek a szlovákiai okosotthonok!

2017. március 23. - 08:02

Önnel is bizonyára előfordult már, hogy úton a munkahelye felé azon tűnődött, vajon kihúzta-e a vasalót vagy becsukta-e az ablakot? A legtöbb esetben visszatérünk otthonunkba, hogy meggyőződhessünk arról, minden rendben van-e. Az ilyen és ehhez hasonló szituációk gyakran előfordulnak mindennapjainkban, rengeteg időt és sok energiát felemésztve.

Hamarosan az élre törtnek a szlovákiai okosotthonok!

Irányítsa okostelefonnal otthonát!

Hazánkba is megérkeztek azok az intelligens technikai megoldások, innovációk, melyek megkönnyítik mindennapi életünket. Az intelligens ház előnyeit felismerve egyre több felhasználó alkalmazza ezen megoldásokat, hisz nincs is annál egyszerűbb és költséghatékonyabb, mint okostelefonunk segítségével irányítani háztartásunkat. Nincs szükség vezetékekre, sem bonyolult beszerelésre, telepítésre. Ezt a remek innovációt kínálja ZEON Smart Domov szolgáltatásán keresztül a ZSE.

"A ZEON Smart Domov szolgáltatásunk mindenki számára elérhető, függetlenül attól, hogy Ön és családja lakásban vagy házban él, csupán internet-hozzáférés szükségeltetik hozzá.

Iskolaköteles gyermeke egyedül jár haza az iskolából, s tudni szeretné, épségben hazaért-e? Az ajtónyitás érzékelő segítségével tudni fogja, hogy gyermeke biztonságban hazaérkezett.

Nem szeretné, ha gyermeke felügyelet nélkül tévézne az Ön távollétében? Szolgáltatásunk erre a problémára is megoldást nyújt, Ön pontosan beállíthatja, mikor nézhetnek tévét csemetéi.

Kellemes hangulatot szeretne teremteni kedvesének egy nehéz munkanap után, de Ön épp nem tartózkodik otthon? Lepje meg őt kedvenc dallamainak automatikus felcsendülésével, s mindezt kényelmesen, a távolból.

Szeretné tudni, mennyit fogyasztanak háztartási készülékei? Nem csupán az aktuális fogyasztásukra kíváncsi? Hasznos lenne az Ön számára is, ha a távolból egy gombnyomással bármikor kikapcsolhatná elektromos készülékeit?

A ZEON Smart Domov szolgáltatással ez mind szinte gyerekjáték," állítja Ivan Puchrík, a ZSE szolgáltatásfejlesztői termékmenedzsere.

Mit foglal magába ZEON Smart Domov szolgáltatásunk?

ZEON Smart Domov szolgáltatásunk olyan elektronikai eszközök és érzékelők együttese, amelyek hálózati kapcsolatban állnak egymással és a működtető személlyel egyaránt.

Irányítsa otthonát okostelefonjáról egy ingyenesen letölthető Android és iOS operációs rendszerekkel alkalmazható aplikáció segítségével!

A ZEON Smart Domov alapcsomag egy vezérlőegységből és a következő kiegészítő berendezésekből áll: mozgásérzékelő, ajtó- és ablaknyitás érzékelő, smart konnektor aljzat, füstérzékelő és smart okos gomb.

Az alapcsomag ára: 9,90 € / hónap

A smart konnektor elosztó és további kiegészítő termékeink külön megvásárolhatók.

Felkeltette érdeklődését az okosotthon lehetőségét kínáló ZEON Smart Domov szolgáltatásunk? Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat (www.zeon.sk) és tudjon meg többet kínálatunkról!

(PR-cikk)