Hamarosan ismét félrelép a miniszter Bugár Annával – ezúttal Pozsonyban!

Akárcsak egy éve Dunaszerdahelyen, idén februárban Pozsonyban is a dunaszerdahelyi származású színésznő, Bugár Anna lesz a darab egyik főszereplője Jane Worthingtonként. A miniszter szerepébe ezúttal is az ismert színész, Gesztesi Károly bújik. A világhírű bohózat színházi előadására a jegyek gyors ütemben fogynak. Biztosítsa be helyét a Ruzsinovi Kultúrházban!

Élvezze a fordulatokkal teli történetet ismert színészek előadásában!

Mikor és hol?

2019. február 23. (szombat), 19 óra

Ruzsinovi Kultúrház, Pozsony

Jegyár: 15 EUR

Jegyek válthatók a www.ticketportal.sk oldalon!

Tavaly januárban Dunaszerdahelyen láthatták a nézők a nagy sikerű A miniszter félrelép című színdarabot hasonló szereposztásban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a városban kétszer is előadták a vígjátékot. A közönség az elejétől kezdve együtt élt a darabbal, a látottakat pedig hangos nevetés és taps kísérte.

A nagy sikerű A miniszter félrelép című bohózat újra színpadon kizárólagosan a Bánfalvy Stúdió produkciójában! A darab elnyerte a Laurence Olivierről elnevezett legjobb vígjátéknak járó díjat Angliában, 1992-ben. 

Szereposztás:*

Richard Willey (jó fellépésű, sikeres, fiatal miniszter) – Gesztesi Károly
A menedzser (a hotel keménykezű igazgatója) – Harmath Imre
A főpincér (hiú és ravasz, vén szolga) – Schlanger András
Jane Worthington (vonzó, de szeleburdi ifjú hölgy) – Bugár Anna
A hulla (jellegzetességek nélküli, középkorú férfi) – Urmai Gábor
George Pigden (tisztességes férfi, bár igen ideges) – Beleznay Endre
Ronnie (egy dühös fiatalember) – Száraz Dénes
Pamela (finom, vonzó, ötvenéves hölgy) – Bánfalvy Ágnes
Ápolónő (parancsoló, de vonzó, negyvenéves asszony) – Mezei Réka Léda

*(A változtatás joga fenntartva.)
 

Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találnak egy ”hullát” az ablakban. Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket!

(PR-cikk)