Hamran István fontolgatja, hogy a politikában folytatja

2023. november 25. - 10:28 | Belföld

Az október végén leváltott korábbi országos rendőrfőkapitány volt a vendége a Markíza videópdcastja, a Cirkus Politikus vendége, a beszélgetés során pedig érintették Hamran István jövőbeli terveit is.

Hamran István fontolgatja, hogy a politikában folytatja
Hamran István

"Kaptam néhány ajánlatot, ahol tudok, segítek, de végleges döntést még nem hoztam. Úgy gondolom, az idei év végéig meghozom" - mondta.

Beszélt arról is, hogy korábban nem is gondolkodott azon, hogy a nagypolitikában folytatná, mert nem érezte úgy, hogy abban kiteljesedhetne. "Ha viszont a rajongóim, mint Eštok úr belerángatnak, akkor vélhetően nem lesz más választásom, és a politikában folytatom, hogy reaágljak a történtekre" - húzta alá.

Mint mondta, több pártot is közel érez magához, konkrét ajánlatokat is kapott. "Minden bizonnyal egy demokratikus párt lesz, mely nem fenyegeti a rendőröket, bírókat, ügyészeket. Biztosan nem egy olyan párt, amely az újságírók jogait próbálja megnyirbálni és különösen nem olyan, amely likvidálná a független újságírást Szlovákiában. Ez a vörös vonalat jelenti számomra" - mondta az adásban.

A teljes adás itt tekinthető meg:

Címkék: Hamran István