Hányok tőletek!

Barak László | 2015. szeptember 24. - 16:50 | Vélemény

Most egyáltalán nem azokról az agyatlan Facebook-huligánokról lesz szó, akik muslicahadként jelennek meg minden egyes vakhitű nacionalizmust, fajvédő szarpofozást számon kérő poszt alatt.

Hányok tőletek!
Fotó: Youtube

A heveny hányinger okozói ezúttal konkrétan egy Bódis András nevű kolléga izé és társai.

Bódis a Heti Válasz elnevezésű magyarországi heti nyomtatvány legfrissebb számában arról értekezik, hogy miért „dicsőült meg érdemtelenül“ az a szír fociedző, aki a Jobbik-barát N1TV volt rugdalózó operatőre luvnyája, László Petra áldozataként vált világhírűvé.

Az inkriminált Bódis-szöveg kulcsmondatai a következők:

„Szeptember 8-án László Petra megrúgott egy fiút és egy kislányt, amikor a menekültek kitörtek a Röszke melletti gyűjtőponton a rendőri gyűrűből. A nyilvánosság azonban nem elsősorban a rugdosás miatt veti meg (többszöri bocsánatkérése ellenére) a televízióst, hanem, mert állítólag még arra is képes volt, hogy elgáncsoljon egy gyermekkel futó apát. Az életszerűnek tűnik, ha valaki egy tömeg kitörése pillanatában lábat lendít, de aki másodpercekkel később beakaszt egy, a fiát a karján menekítő szülőnek, nyilván minden aljasságra képes.“

Eztán következik egy fotósorozattal dokumentált bizonyítás, miszerint László Petra egyáltalán nem gáncsolta el a szír fociedzőt. Aki Bódis szerint bájdövéj(!) „anno még népirtásban is részt vehetett“...! (Érted, ugye, miről szól a feltételes mód?) Ezért ilyen alapon aztán tulajdonképpen duplán „érdemtelenül dicsőült meg“! A rohadék terrorista muzulmánja...! Sőt, nemhogy holmi finom gáncs, de minimum egy síbakanccsal végrehajtott bazi nagy pofánrúgás járt volna neki!

Ha nem undorodnék mindennemű erőszaktól (is), szívem szerint azt sugallanám itten, hogy sokkal inkább az ilyen Bódis-féle, tudatosan maszatoló, a lényeget széttaknyoló sajtómunkásokat kellene alaposan megrugdalni. Naponta. De legalább a karjaikat pár hónapra ujjhegyig begipszelni, eszükbe se juthasson cikkezni...

Hogy mindezt, miért gondolom így? Egyszerű, mint a faék. Aki akkora geci, hogy „életszerűnek tűnik” számára, „ha valaki egy tömeg kitörése pillanatában lábat lendít” – azt viszont eszébe sem jut hozzátenni, hogy két szerencsétlen gyermekbe rúgva(!) – az nyilván minden aljasságra képes. De minimum egy hiteltelen seggfej… Ugyanolyan, mint védence, a luvnya, aki úgymond, az elszabadult tömeg okozta stressz miatt rugdalt bele ártatlan gyermekekbe. Azzal a középiskolai katedrát bitorló elfajzott Rumcájsszal együtt, aki, ha pápa lett volna, perceken belül szentté avatja a hon- illetve nemzetvédelmi alapon rugdalózó luvnyát.

Itt a végén is leírom hát: Hányok tőletek! És a szemem se rebben attól, hogy akadtok néhányan, akik tőlem is…