Hányszor kell még – közös videoklippel lepte meg rajongóit az Arizóna és a 307music

2019. február 20. - 19:39 | Kultúra

A hét elején bemutatták a csallóközi Arizóna zenekar és a dunaszerdahelyi 307music formáció közös videoklipjét.

Az idén tizedik születésnapját ünneplő csallóközi Arizóna zenekar énekesnője, Gasparik Kriszta Maja érdeklődésünkre elárulta, már tavaly óta tart az együttműködés a zenekar és a 307music formáció közt. „Zenekarunk vezetője, Fecó már korábban is együttműködött a srácokkal, hiszen ő hangszerelte a dalaikat és nála készültek a stúdiófelvételek, így nekem is volt alkalmam megismerkedni velük. Pár hónappal ezelőtt megkérdezték tőlem az egyik daluk kapcsán, hogy énekelnék-e a refrénben, én pedig örömmel igent mondtam. Aztán a kis közös munka hozta magával a nagy közös melót” – árulta el Maja, majd hozzátette, ezután jött az ötlet, hogy az egész zenekar megjelenjen a dalban.

„Szerintem ez az újratervezések dala. A srácok is több módosítást végeztek a saját részeiken, a zenei alap kiegészült az Arizóna hangszereivel, végül pedig úgy döntöttünk, megérdemel a dal egy klipet is. Folyamatosan csiszoltunk rajta, hogy végül olyan legyen, amilyen” – mondta az énekesnő.

Míg a raprészeket Orosházán forgatták, addig a zenekari jelenetet egy másik időpontban Dunaszerdahelyen vették fel a MAX bevásárlóközpont egyik üres helyiségében az ImagiCore csapatával, Németh Dániel Kobe rendezésében.

„Elég izgalmas volt, hajnali 4:30-as ébredés után 5 órakor már Varga Lívia azon munkálkodott, hogy az álmosságnak nyoma se látszódjon. Miután megkaptam a nagyon precíz és pöpec sminkemet, bele is vágtunk a munkába, ugyanis 9-ig, azaz a nyitásig be kellett fejeznünk a »zajongást«. Nagyon hálásak vagyunk Ferenci Ildikónak, a központ menedzserének, hiszen lehetővé tette számunkra, hogy néhány órára kisajátíthassuk a MAX egy részét. Véleményem szerint gyors, de hatékony volt a közös munka, én nagyon élveztem” – mesélt a kulisszatitkokról Maja.

A dunaszerdahelyi 307music formáció másfél évvel ezelőtt alakult, tagjai Posztobányi Márk és Karácsony Gyuri. „Eleinte csak hobbiszerűen írtuk a dalszövegeket, majd úgy döntöttünk, komolyabban is szeretnénk a zenéléssel foglalkozni. Két dalunk jelent meg eddig. Az Érezd át egy vidám nyári nóta, ami a bulizásról és a balatoni hangulatról szól. A Hányszor kell még című dalt az Arizóna zenekarral közösen készítettük, ennek a videoklipje jelent meg a héten. A dal mondanivalója már lényegesen eltér az előzőtől, egy teljes más stílust képvisel, hiszen mélyebb érzésekről van benne szó” – nyilatkozta Posztobányi Márk.

„Nagyon jó hangulatban zajlott a forgatás, remekül éreztük magunkat az Arizónával, és bízunk benne, hogy a jövőben újabb közös dallal állhatunk majd elő” – tette hozzá Márk.

A dal hallható lesz az Arizóna zenekar készülő XÉV című lemezén, amelyet március 29-én mutatnak be. A jótékonysági nagykoncertnek a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK ad otthont.


(fl)