Harmadik gyermeke születését már csak a rácsok mögött élhette meg a Kuciak-gyilkosság gyanúsítottja

Mialatt A. Zoltán a rácsok mögött ül Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolásának ügyében, megszületett harmadik gyermeke.

Harmadik gyermeke születését már csak a rácsok mögött élhette meg a Kuciak-gyilkosság gyanúsítottja
Forrás: Nový Čas

A komáromi vállalkozónak hétfőn Pozsony-Ligetfalun kellett volna megjelennie egy bírósági tárgyaláson, melyen egy adócsalással kapcsolatos ügyét tárgyalják. A. Zoltán a vád szerint Ján M.-mel együtt mintegy 440 ezer euróval rövidítették meg az államot.

Az ügy már mintegy két éve tart, egyszer már elvitték rá a börtönből A. Zoltánt, aki akkor golyóálló mellényt viselt magán. A tárgyalást akkor elnapolták, mivel Ján M. nem jelent meg.

A második tárgyaláson Ján M. jelent meg, A. Zoltán pedig nem. Lehetősge volt rá, de a bíróság nem igényelte a jelenlétét.

A tárgyalást egy nappal azutánra írták ki, hogy megszületett A. Zoltán harmadik gyermeke. Élettársa, Szabina lánynak adott életet, akit Amina Emmának neveztek el. Mindkettejüknek ő a harmadik gyermeke, viszont az első közös.

A. Zoltánt a Kuciak-Kušnírová-gyilkosságban való bűnrészességgel és egy ettől független ügyben adócsalással gyanúsítanak, emellett milliós tartozása is van. Elképzelhető, hogy éppen ezért vállalta el a közvetítést a brutális kettős gyilkosságban. Nem hivatalos információk szerint azonban ő az egyetlen, aki együttműködik a hatóságokkal, és ő volt az, aki állítólag megnevezte a gyilkosság megrendelőjeként Marián Kočnert.

(Nový Čas)