Három nő tartja a lelket az életfogytos exmaffiafőnök Černákban

2019. november 29. - 10:36 | Belföld

Mikuláš Černák, a szlovák alvilág 53 éves egykori vezetője, akit 2010-ben életfogytiglani büntetésre ítéltek, három nőre támaszkodhat még így is, hogy a rácsok mögött tengeti az életét - írja a cas.sk. Ezek közül a barátnője története egészen elképesztő, de haladjunk szép sorjában.

Három nő tartja a lelket az életfogytos exmaffiafőnök Černákban
Fotó: tasr

Ez a három hölgy nem más, mint az exmaffiafőnök édesanyja, Žofia, barátnője, Monika és a korábbi felesége Iveta. A nevezettek közül az első kettő rendszeresen látogatja is Černákot a leopoldovi börtönben. Nem mellesleg az egykori maffiózót egy lengyel vállalkozó megölése miatt is elítélték, és bár az áldozatát Černák 1997-ben szájba lőve végezte ki, de a bíróság az életfogytiglani szabadságvesztése miatt ezért a tettéért nem mért ki rá újabb büntetést.

A leopoldovi büntetés-végrehajtási intézetben kiértékelték Černák helyzetét, ahol arra a megállapításra jutottak, hogy a nevezett három nőhöz milyen szoros kapocs fűzi, akik közül az anyja és a barátnője közösen lakik egy besztercebányai ingatlanban.

Anyja Telgárton nevelte a két fiát, akik közül Vladimír 20 éve egy autóbalesetben hunyt el. Mikuláš többször is azt nyilatkozta anyjával kapcsolatban, hogy neki ártott a legtöbbet, a szemében mindig látja a fájdalmat.

Exneje, Iveta 19 éves korában ment hozzá Mikihez, akinek hosszú ideig tolerálta a kicsapongó életét. 13 esztendeje elváltak, de így is hű maradt hozzá, törődik az ölébe hullott benzinkúttal és egy konditeremmel. Exférje utasításai alapján rendbehozatta azt az épületet, ahol a Romeo nevezetű erotikus szalon működött.

Elképesztő történet a harmadik hölgyé, akit a portál csak Mikuláš barátnőjének nevez. Monika éveken keresztül küldözgetett leveleket a börtönbe az elítélt exmaffiafőnöknek, amivel felhívta magára a figyelmet. Az első levelét még 18 évesen fogalmazta meg és küldte el az akkor még az ilavai intézetben raboskodó elítéltnek és Černák szívébe fokozatosan belopta magát. A vonzó szőkeségnek mondott nő annyira belelovalta magát ebbe a fura kapcsolatba, hogy a férfi miatt elvégezte a jogi egyetemet is. A cas.sk szerint Monika kezeli Černák internetes felületét is, ami valószínűleg a Facebook-oldalát jelenti, aminek nem kevesebb mint 39 ezer követője van. Ezen rendszeresen üzen a híveinek, ahogy legutóbb pár héttel ezelőtt is.

(cas.sk)

Címkék: Mikuláš Černák