Hasfelmetsző szerb rémeket lát néhány bősi „aboriginal”

Olvasom a neten egy aboroginal förmedvényében, hogy Bősön sem kellene „szarakodni” a szerbekkel, mert máshol “sakkban vannak tartva”. Egy másik meg azon rugózik, hogy rasszistának van bélyegezve, mert nem szereti a „betolakodó, erőszakos külföldieket”. Merthogy lenne „szlovák munkás“ is, de „benne van a mocskos politikusok keze”, meg izé, hogy Dél-Szlovákiában gombamód szaporodik az idegen. Most konkrétan az idegen (szerb) vendégmunkás (faj?).

Hasfelmetsző szerb rémeket lát néhány bősi „aboriginal”
Fotó: 444

Bősön tehát a helyzet változatlan.

Aggodalomra viszont semmi ok, ottan vannak legalább akik résen vannak. Ők azok, akik nem "szarakodnak", tolják a verbális honvédő háborút ezerrel, ami a városi fejlődés záloga...

Történik mindez az ösztönös, és így van, a mocskos politikusok által fölpumpált migráncsmizéria után. Pedig szépen csendben elfogyott a városka szélét betolakodóként bitorló muszlim horda. Láss csodát, anélkül, hogy elvadult müezzinjeik minden nap erőszakot tettek volna a bősi fehérnépen – Allah nevében. És azt kapjátok ki, hogy mégcsak a halakat sem zabálták ki a Dunából, mint ahogy az meg volt jósolva némely kocsmai politológiusok ámokfutó jóslataiban.

Mostan a hasfelmetsző szerb keresztény lett az ügyeletes mumus, az ikonikus ellenség. Mert, képzeld el, a vicinális diszkóban el talált csattani néhány pofon. Meg az egyik világháborút is ezek a balkáni vadak robbantották ki - mondá az útszéli polihisztor. Nem semmi, ugye? Ja, meg a Tescóban is lopott közölük valaki, miután befejezte szállásukon mindennapi késelést, mint kultúrprogramot. Arról nem is beszélve, hogy mennyire szemetelnek ezek a férgek... Hát nem Szodoma és Gomora, baszki...?!

Ez van, nem bízunk senkiben, gyűlölünk mindenkit! És az sem zavar bennünket, hogy mindenki tudja ezt rólunk Európában.

Van-e ebből a világot pestisként fenyegető őnző fertőből kiút? Szinte lehetetlen a küldetés. De ha mégis, évtizedeknek kellene eltelnie akkor is, ha a gyűlölet- és félelemkeltésre berendezkedett, meg az abból profitáló politikusok vagy politikai karrierre ácsingózó senkihelyettesek most rögtön ki lennének radírozva a közéletből. Meg a netről! Mert, ami történik, egyáltalán nem bősi kuriózum. Csak épp Magyarország, Szlovákia, sőt egész Közép-Kelet-Európa jobban bűzlik a fejétől...