Használja ki az indián nyár nyújtotta kellemes időt! Újuljon meg a nagymegyeri Thermal Corvinus pezsdítő szolgáltatásaival!

A nyárnak vége, de azért a pihenésről és az aktív programokról még nem kell lemondani. Az őszi hónapok is ígérnek még meleg napokat, melyek tökéletesen alkalmasak a kikapcsolódásra és a fürdőzésre. Szinte nincs ember, aki ne kedvelné ezt a szakaszát az évnek. Látogassanak el hozzánk a 100 hektáros erdőparkkal körül ölelt termálfürdőnkbe, ahol az őszi pompába öltözött természetet a medence kényelméből csodálhatják meg!

Használja ki az indián nyár nyújtotta kellemes időt! Újuljon meg a nagymegyeri Thermal Corvinus pezsdítő szolgáltatásaival!

Töltődjenek fel hét egész évben működő, atrakcióban gazdag, fedett és félfedett, meleg termálvizes medencéinkben és élvezzék a lágy napsugarakat a medencék melletti napozóteraszokon.

A szaunázás szerelmeseinek nem mindennnapi szaunaélményben lehet részük az egyedi tervezésű és kialakítású szaunavilágunkban péntek délutánonként megtartott szauna szeánszon.

Intenzíven méregteleníthetik szervezetüket a finn, infra, gyógynövényes és gőzszauna és a merülőmedence váltogatásával, ellazulhatnak a pezsgőfürdőben vagy egy kiadós illóolajos masszázs alatt.

Különleges, bizsergető élményben lehet részük, ha együtt merülnek a vízben a Garra Rufa doktor halacskákkal, akik selymesebbé és egészségesebbé varázsolják bőrüket.

A szépülni és felfrissülni vágyó vendégeket minden igényt kielégítő kozmetikai szolgáltatásokkal várják a szépségszalonban, illetve egészségesen barnulhatnak az álló, legmodernebb kollagénes bio szoláriumunkban.

Az utószezonban hétvégeken és ünnepnapokon szórakoztató animációs programokkal járulunk hozzá vendégeink élménydús kikapcsolódásához.

Idézze fel a nyarat és töltse meg élményekkel az őszt Nagymegyeren, a nagymegyeri Thermal Corvinus aquapark és termálfürdőben!

További információk: 

tel.: +421 31 555 21 04
 
(PR-cikk)