Használja ki az internet és TV- kedvezményeket a Slovanetnél most akár 50 %-kal

2021. június 28. - 09:27 | Régió

Legújabb akciójában a Slovanet szolgáltató 10-től akár 50%-ig kínál extra kedvezményt az első 7 hónapban, számos szolgáltatására és előnyös internet-csomagjaira, ráadásul a legtöbb esetben hűségnyilatkozat nélkül.

Használja ki az internet és TV- kedvezményeket a Slovanetnél most akár 50 %-kal
A Slovanet mostani akciójában számos internetes program- és televízió csomagot az első 7 hónapban 10-től akár 50%-os kedvezménnyel kínál.

A Slovanet országos hírközlési szolgáltató új akciós ajánlattal jelentkezik. Extra kedvezményeket kínál az első 7 hónapban a szolgáltatások és csomagok többségére - 10, 30 vagy akár 50 százalékban. A saját hálózatrendszerén közvetített szolgáltatásokat ugyanakkor továbbra is hűségnyilatkozat nélkül nyújtja és a további akciós árak is (a 7 hónap letelte után) a legkedvezőbbek közé tartoznak a szlovák piacon.

Mi éri meg a legjobban?

A Slovanet főként a televíziós és a magasabb internet-csomagokra kínál nagyobb kedvezményt az első 7 hónapban, például a legtöbbet vásárolt 100 megabites internettel kínált tévécsomagra akár 30% kedvezményt is kaphat. A csomag havi ára így 14 €-nál kezdődik az optikai és 14,70 €-nál a kábelhálózatokban. Akár 50 %-os kedvezményt adunk például az LTE internet alapcsomag aktiválása esetén (7,50 € ártól), kiválasztott kiegészítő tévés programok megvásárlása esetén és a legtöbb berendezés bérlésekor (Wi-Fi router vagy set-top box). A kedvezmény itt is az első 7 hónapra érvényes.

Hogyan állapíthatja meg az Ön kedvezménye mértékét

A konkrét akciós ajánlat és az extra kedvezmény nagysága most különbözhet az Ön térségében elérhető hálózat és csatlakozási technológia függvényében. Keresse és kérje az Ön csatlakozási pontján elérhető legelőnyösebb ajánlatot - legjobb, ha ezt közvetlenül Slovanet weboldalán található webáruházban teszi meg, telefonon a 0800 608 608 számon vagy személyesen az ügyfélponton.

Ha Önnél több csatlakozási technológia is elérhető (például optika, kábel, LTE, DSL, stb.), a Slovanet webáruház a két legelőnyösebb lehetőség közül kínál választási lehetőséget. Legújabban ráadásul azt is megmutatja, hogy az Ön lakcímén terveznek-e új hálózatépítést és szolgáltatást, így pedig Ön az elsők között férhet hozzá ezekhez. Egy próbát megér!

Televízió archívummal szinte minden internethez a Slovanettől!

A Slovanet közelmúltban megvalósított innovációjának köszönhetően a tévét nemcsak optikai vagy kábelhálózaton nézheti. A „Televízió és internet“ kedvezményes csomagot a nagysebességű DSL internethez vagy az LTE vezetékes internethez is aktiválhatja. Ez a szolgáltatás egy 7-napos archívumot is működtet a cseh és szlovák csatornák többségéhez és az ország egész területén elérhető.

Internet csomag televízióval már 14 €-tól

Külön szolgáltatót használ az internethez és a televízióhoz? Vagy csak az egyik szolgáltatást fizette elő? Mindenképpen nézzen utána, hogyan tudja ezeket kiváltani a Slovanet kedvező árú csomagjával. A jelenlegi akcióban az első 7 hónap alatt a havidíj az optikai és kábelhálózatokban már 14 € -nál kezdődik (az ár a helyi TV, internet kínálattól, annak sebességétől függ), LTE-csatlakozás esetén pedig már 13,30 €-nál. A saját hálózatrendszerünkön közvetített szolgáltatásokról kötött szerződésekhez ráadásul hűségnyilatkozat sem szükséges és bármikor válthat programot. Mindezt akár egy kedvező árú telefonszolgáltatással is kiegészítheti.

Tematikus TV –csomag féláron

A Slovanet valamennyi ügyfele, legyen új vagy régi, az új akció keretén belül egy tematikus TV-csomagot is választhatnak, a havidíj 50%-os kedvezményével az első 7 hónapban. A hálózat térségétől vagy típusától függően a következő csomagok választhatók: Család, Lazulás, Mozi, Junior, Életstílus, Filmes csomag vagy a Magyar csomag. Ezek kombinációi is a további tematikus csomagokkal bevezető kedvezménnyel kaphatók az új ajánlatban és a legigényesebb ügyfeleink ezt akár a prémium TV-csatornák csomagjaival is kiegészíthetik.

Az önálló internet is kedvezményes

Extra alacsony kezdőárat kínál a Slovanet az önálló internet aktiválásakor is. Például a közkedvelt Optik 100 program az igényesebbeknek is megfelel, ára pedig eleve akciós 17 €, de most az első 7 hónapban csupán 11,90 €-ba kerül. Hasonló kedvezményeket kaphat a DSL és a Wi-Fi internet aktiválásakor, a vezeték nélküli LTE 15-csatlakozás 50 %-os kedvezménnyel most az első 7 hónapban csupán 7,50 €-ba kerül és ezzel több mint 50%-ot takarít meg.

Egyre nagyobb a korlátozás és hűségnyilatkozat nélküli szolgáltatások lefedettsége

A Slovanet folyamatosan bővíti optikai, kábeles és vezeték nélküli hálózatainak hozzáférhetőségét Szlovákián belül és korlátlan csatlakozást kínál. Egyike azon kevés szolgáltatóknak, akik a saját hálózaton keresztül nyújtott szolgáltatásait hűségnyilatkozat nélkül is lehetővé teszi. A partneri együttműködésnek köszönhetően a Slovanet legfrissebb ajánlatában egyes más szolgáltatók optikai hálózatán keresztül is kínálja internetes és tévécsomagjait.

Tájékozódjon a lakóhelyén elérhető ajánlatainkról

Az Ön lakóhelyén elérhető aktuális internet és televíziós akciós ajánlatainkról, valamint a programok, csomagok hozzáférhetőségéről, a különféle paraméterekről és kedvezményekről a www.slovanet.sk weboldalon létrehozott webáruházban tájékozódhat, hívja az ingyenes 0800 608 608-as telefonszámot vagy látogasson el bármelyik Slovanet-fiókba vagy ügyfélközpontba.

(PR-cikk)