Hat parkoló autó látta kárát a 28 éves férfi ittas vezetésének

2021. augusztus 10. - 12:08 | Régió

Hat parkoló autót rongált meg egy ittas sofőr hétfőn (augusztus 9.) éjszaka a kassai Klimkovičová utcában. Rendőrségi fogdába helyezték. ATASR -t Jana Mésarová, rendőrségi szóvivő tájékoztatta.

Hat parkoló autó látta kárát a 28 éves férfi ittas vezetésének
Fotó: Facebook (Polícia SR - Košický kraj)

A 28 éves kassai férfi alkoholtesztje 2,31 ezreléket mutatott. Az eddigi információk szerint este 22:25 óra körül a Renault Kangoo márkájú autójával a Moskovská utcától a Hemerková utca felé tartott. Az autója elülső részável ütközött neki a sorban parkoló járműveknek: egy Jeep Grand, egy Opel, Mini Cooper, egy Citroën és egy Dacia látta ennek kárát. „Ezután tovább folytatja az ótját és megrongált egy további járművet, egy Škoda Feliciát“ – pontosította Mésarová, kijelentve, hogy a járművekben okozott károkat előzetesen 15 500 euróra becsülték. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

A sofőrt személyi szabadságának korlátozásával büntették, a vezetői engedélyét pedig még a helyszínen visszavonták. Ezzel kapcsolatban a rendőrség függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés bűntette miatt indított büntetőeljárást.

TASR