HUF: 397.96 Ft

CZK: 24.703 Kč

21°C

6°C

2023. 03. 23. csütörtök

Emőke, Beňadik

december 31., 14:15
Minden jó, ha vége van?!

Ha egy közösség fogy, nem mástól fogy, mint a közösségi, vallási, nemzeti, satöbbi jelmezbe öltözött hókuszpókok varázsigéitől. Ha belátja ezt a célközönség, no és a hókuszpókok, ha nem!

július 30., 09:19
Pénzügyi nyári egyetem hatumáknak

Határon túli magyar anyanyelvű hallgatók részére szervez pénzügyi nyári egyetemet július 31-étől augusztus 12-éig a Széchenyi István Szakkollégium, a Budapesti Corvinus Egyetem egyik nagy múltú diákszervezete Keszthelyen.

július 25., 17:51
NEFMI : tíz kiválasztott hatuma szervezetet támogatnának 79 ezer euróból

Összesen 21 millió forint (79 ezer euró) értékű meghívásos pályázatot hirdetett meg hétfőn a hatuma (határon túli magyar) irodalom, képző-, ipar- és fotóművészet támogatására, valamint valamit filmszakmai programok szervezésére a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) Kultúráért Felelős Államtitkársága.

július 18., 11:20
Bástya elvtársék meg a hatumák

Akárcsak egyéb hatuma (határon túli magyar) területeken, a Felvidék elnevezésű rezervátumban sem úgy zajlanak a hétköznapok, mint a világon bárhol.

május 10., 08:20
Hatumák választási szabadsága

Miért nem jó, hogy újra érvényesülhet a választás szabadsága a szlovákiai magyarok között? Ahogyan Magyarországon, ahol is a magyarok bizony több párt és politikai program közül választhattak…

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás