Havas Henrik és Juhos Ferenc együtt gyűjtött pénzt a nádszegi óvodának

Nádszegre látogatott a legendás magyar újságíró, ahol egy jótékonysági akción vett részt. Havast, vagy ahogy Magyarországon nevezik, a Tanár urat Juhos Ferenc, a Galántai Járási Hivatal elnöke kérdezgette a zsúfolásig megtelt nagyteremben.

Havas Henrik és Juhos Ferenc együtt gyűjtött pénzt a nádszegi óvodának
Juhos Ferenc és Havas Henrik

A Tanár úr beszélt többek közt az újságírói karrierjéről és arról az időszakról is, amikor nagy sikerű könyveit írta a börtönben ülő sorozatgyilkosokról vagy a prostituáltak világáról. Néhány anekdotát elmondott arról is, hogy miként zajlottak a Heti Hetes című műsor felvételei, amikor még a néhai Bajor Imre színművész is élt.

A Táncsics Mihály-díjas magyar újságíró beszélt arról az időszakról is, amikor államtitkár volt, már csak annak apropóján is, mert a hallgatóság soraiban Rigó Konrád kulturális államtitkár is helyet foglalt, akivel a beszélgetőest elején ismerkedett meg.Az est során pénzt gyűjtöttek a nádszegi óvoda számára. Az adományokból játékokat és más kiegészítőket vesznek a kicsiknek - mondta a beszélgetőest végén Juhos Ferenc, aki 24 évig volt Nádszeg polgármestere.

Havas Henrik egyébként nem kért gázsit a fellépésért, ezzel is támogatva a nádszegi óvodát.

(para)