A hely, ahol a nyár soha nem ér véget!

Az idei nyári szezontól lézer partyval, csodálatos fényeffektusokkal és hosszabított nyitvatartással búcsúzik a nagymegyeri Thermal Corvinus aquapark és termálfürdő. Szívesen strandolna ősszel is? Van egy jó hírünk. Az erdőparkkal körbeölelt kinti strandfürdő szeptember első felében is teljes kínálattal üzemel.

A hely, ahol a nyár soha nem ér véget!

Indítsuk vidáman az iskolakezdést! A Thermal Corvinus aquapark és termálfürdő szeptember elsején fergeteges habpartyval várja vendégeit, amely az idei nyár közkedvelt mulatsága volt.

A kellemes felüdülést 10 élményekben gazdag medence biztosítja kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében a csúszdapark és az egész évben működő 2 óriáscsúszda, míg az idősebb korosztály a masszázssugarakkal és vízesésekkel ellátott pihenőmedencéket választja.

A gyermekes családok részére a fedett és kültéri játékelemekkel ellátott gyermekmedencéken és az egészéves családi élménymedencén kívül a kinti és benti játszókák nyújtanak fergeteges élményt és szórakozást.

A ritmusos mozgást és intenzitást kedvelők se keseredjenek, ugyanis hétvégente víziaerobikkal kedveskednek az idelátogatóknak.

Az izgalomra vágyóknak, garantált adrenalin löketet ad az itt található Tarzánia kötélpályája.

Remek felfrissülést és kikapcsolódást nyújtó szaunavilágunkban szépségápolási, valamint relaxációs programokat is biztosítanak vendégeik számára. S ha ez még nem lenne elég, különleges szaunafelöntésekkel, látványos szauna show-kal színesítik vendégeik hétvégéjét.

Aki pedig szívesen látna többet Nagymegyer városából, a Corvin gőzössel megtekintheti a város örökségeti, szépségeit.

Szeretettel várja Önt és kedves családját a nagymegyeri Thermal Corvinus aquapark és termálfürdő, ahol mindig vidám hangulatban telik az idő.

Bővebb információkért keressék fel honlapukat (www.thermalcorvinus.sk), illetve kövessék Facebook-oldalukat!

 

(PR-cikk)