Hétvégén már időpont nélkül is oltanak a dunaszerdahelyi oltóközpontban

2021. július 9. - 14:09 | Régió

Nagyszombat megye öt oltóközpontja közül háromban már időpont nélkül is oltanak a mostani hétvégén.

Hétvégén már időpont nélkül is oltanak a dunaszerdahelyi oltóközpontban
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

A hétvége folyamán Dunaszerdahelyen, Nagyszombatban és Pöstyénben azok is megkaphatják a koronavírus elleni oltást, akiknek nincs időpontjuk.

Pénteken 18 óráig 500 adag Pfizer/BioNTech vakcinát különítettek el az időponttal nem rendelkező 16 éven felüliek részére Pöstyénben.

Szombaton 7 és 17 óra között, vasárnap pedig 7 és 13 óra között a nagyszombati városi sportcsarnokban működő oltóközpontba várják a nem regisztráltakat – szombaton 1500, vasárnap pedig 650 Pfizer/BioNTech vakcina áll a rendelkezésükre.

Ugyancsak vasárnap a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában is oltanak időpont nélkül a Pfizer/BioNTech vakcinával. Berényi József, Nagyszombat megye alelnöke érdeklődésünkre megerősítette, hogy vasárnap 7 és 10 óra között még az időponttal rendelkezőket, 10 óra után pedig már a nem regisztráltakat is oltják majd, ezért felesleges korábban érkezni. Hozzátette, bár az oltás 17 óráig zajlik, érdemes legalább 15 óráig megérkezni a helyszínre.

A személyi igazolványt és az egészségbiztosítási kártyát kell magunkkal vinni, a 18 éven aluliaknak pedig a törvényes képviselőjükkel kell érkezniük.


(fl)