A Híd Agócs Attilával erősíti meg a regionális képviseletét

2018. június 7. - 12:51 | Belföld

Tovább erősödik a Híd párt képviselete a régiókban. A mai napon bejelentette csatlakozását a párthoz Agócs Attila, Fülek polgármestere és besztercebányai megyei képviselő.

„Évek óta együttműködöm a Híd párttal, igaz, eddig függetlenként. A párt értékei garanciát jelentenek számomra a békés együttélésre az országban, ami Füleken, ahol három nemzetiség él, különösen fontos. Polgármesterként úgy gondolom, hogy a regionális és az országos politikának együtt van esélye javítani az emberek életkörülményein. A Híd színeiben is azokon a témákon szeretnék tovább dolgozni, mint eddig: régiófejlesztés, kultúránk megőrzése és fejlesztése, valamint a szociális témák” – részletezte Agócs.

„A pártunk változatlanul kitart az alapértékei és a fő témái mellett. Ezek közül mindig is fontos volt a régiófejlesztés is, ezért örülök neki, hogy szorosabbra tudjuk fűzni az együttműködést egy olyan sikeres regionális politikussal, mint Agócs Attila. A Hídhoz az elmúlt hetekben több fiatal politikus is csatlakozott, ami külön örömet jelent a számomra. Szlovákiának ugyanis akkor van esélye a fejlődésre, ha a fiatal generációk nem adják fel a politikai szerepvállalást, és aktívan részt vesznek a közügyeinkben” – egészítette ki Ravasz Ábel, a Híd alelnöke.

A Híd párt a hétvégén tartja kongresszusát, amelyen fontos döntéseket hoz majd úgy a párt további politikai irányvonaláról, mint a párt szerveinek összetételéről.

(-)