A Hidaskürti Magán Szakközépiskola diákjainak bizony semmi sem lehetetlen! (videó)

2016. november 12. - 16:42 | Régió

A Hidaskürti Magán Szakközépiskola diákjaiból álló kis csapat, a NEW AGE immár második alkalommal nevezett be az Online Demokrácia Activity (ODA) nemzetközi versenyére, amely a fiatal felnőttek kibontakozását hivatott segíteni, és megmutatni nekik, hogy semmi sem lehetetlen. A kiszabott feladatok teljesítése során tudatos és segítőkész állampolgárok válnak a versenyzőkből. 

A Hidaskürti Magán Szakközépiskola diákjainak bizony semmi sem lehetetlen! (videó)

A NEW AGE csapatának tagjai: Szabó Péter Pál, Molnár Melinda, Mészáros Barbara, Szabó Ilonka és Bartalos Nikoletta, felkészítő tanáruk és mentoruk pedig Kontár Piroska.

Ez az öt diák idén újult erővel és lelkesedéssel vágott bele a versenybe, és gőzerővel azon dolgozik, hogy minél jobb helyezést érjen el, s elnyerje a verseny fődíját, a strasbourgi kirándulást. A NEW AGE csapata próbál minél nagyobb tömeget megmozgatni, munkájukkal pedig igyekszenek példát mutatni a diáktársaik, és minden állampolgár számára. Jelszavuk:

„Gondolkodj, higgy, álmodj és merj!”

A három fordulóból álló versenyen már megmutatták szakmai tudásukat, valamint a haza iránti szeretetüket, a harmadik forduló alatt pedig bebizonyíthatják érettségüket egy gyermekek számára ideális iskola megtervezésével.

A NEW AGE csapatának bemutatkozó videója:


-para-