Hivatalos: Dzsudzsák az NB II-es csapatban rúghat labdába

2020. szeptember 22. - 16:39 | Sport

Hétfőn még nem erősítették meg, de kedden délután a DVSC hivatalos Facebook-oldalán már bejelentette: a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs visszatért a debreceni nevelőegyesületéhez, és az NB II-es csapatban folytatja karrierjét. 

Hivatalos: Dzsudzsák az NB II-es csapatban rúghat labdába
Fotó: MTI

"Keményen beleállok az előttem álló feladatokba, ám hangsúlyoznám, nem a végső pánikmegoldás volt számomra a Debrecen," mondta a klub honlapján megjelent interjúban Dzsudzsák. Egy lengyel klub komolyan érdeklődött iránta, illetve egy szaúdi és egy török csapat ajánlatára várhattak volna még, de menedzserével korábban megállapodtak egy szeptember 15.-i határidőben, amíg döntenek a folytatásról.

„Azért jöttem ide, hogy minden nap, minden edzésen, minden meccsen megmutassam, hogy mennyi van még bennem. Sikerre éhes labdarúgóként érkeztem, remélem, a teljesítményemmel meg tudom győzni Kondás Elemért, hogy a pályán a helyem. Messze vagyok a levezetéstől, sokkal többet érzek magamban, minthogy megelégedjek a kispaddal vagy az utolsó húsz percekkel,” - hangsúlyozta a focista.

A most 33 éves játékos 2005-ben debütált a Lokiban, majd a PSV Eindhovennél játszott. A holland élvonalt Oroszországra cserélte: előbb az Anzsi Mahacskala, majd a Dinamo Moszkva mezét hordta. Már nem volt visszaút, a török Bursaspor után az Egyesült Arab Arab Emirátusok három klubját járta meg: az al-Vahdnál és al-Ittihad Kalbánál, legvégül szerződése tavaszi lejártáig az al-Ainnál futballozott.

(444)