Holttestet égethetett a fickó, aki meglőtt Pozsonyban egy tűzoltót!

2022. július 18. - 07:56 | Régió

Borzalmas dolgok történtek annál a kerti háznál, amelyhez vasárnap reggel riasztották a tűzoltókat a pozsonyi Újváros (Nové Mesto) városrészbe, és ahol aztán tüzet nyitottak rájuk.

Holttestet égethetett a fickó, aki meglőtt Pozsonyban egy tűzoltót!
Illusztráció

A Koliba alatti területen az egyik elhagyatottabb háztól füst szállt föl, ezért hívták ki őket. A Joj TV-nek egy tanú elmondta, hogy három lövést hallott, de először csak petárdának tűntek. A tűzoltó a vállán sérült meg, ezután kórházba szállították.

Eva Kliská, a pozsonyi egyetemi kórház szóvivője közölte, hogy megműtötték, az állapota stabil, megfigyelés alatt tartják a kórházban.

Vladimír, aki a lövéseket leadta, a helyszínen végzett magával.

A rendőrök már korábban is figyelmeztetettek, hogy a tűzoltók elleni támadás mellett más bűntény is történhetett azon a területen, ahová riasztották őket, ugyanakkor ennél konkrétabbat nem árultak el. A Joj TV-nek azonban sikerült kiderítenie, miről lehet szó. Úgy tudják, a kerti ház területén több zsákot is találtak erősen bűzlő tartalommal. Vladimír állítólag egy kemencét épített ott, melyben megtaláltak egy emberi fejet. A rendőrök felásták a területet, a Joj TV szerint emberi test maradványai után kutattak.

A rendőrség egyelőre semmilyen részletet nem közölt erről hivatalos úton.

(Joj TV)