Holttestet találtak a vízerőműnél, az eset összefüggésben lehet egy néhány nappal korábbi tragédiával

2022. július 28. - 10:37 | Régió

Szerdán holttan találtak egy férfit a dunacsúni vízerőműnél. A TV JOJ szerint az eset összefüggésben lehet egy néhány nappal korábbi tragédiával.

Holttestet találtak a vízerőműnél, az eset összefüggésben lehet egy néhány nappal korábbi tragédiával
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

A holttesten sötét ruházat volt, így minden bizonnyal nem fürdőzőről van szó, aki csak le akarta volna magát hűteni. A férfi élettelen teste arccal lefelé lebegett a víz felszínén, a part közelében. A tűzoltók egy csónak segítségével húzták ki a vízből.

Előzetes megállapítások szerint a holttest már néhány napja a vízben lehetett. A TV JOJ szerint egy 22 éves tőketerebesi férfiről van szó. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Az eset nagy valószínűség szerint összefügg a hétfői keresőakcióval, amit a Dunán végeztek. A rendőrök azt követően kezdték átkutatni a folyót, hogy bejelentés érkezett a 158-as számra, miszerint egy ismeretlen férfi levetette magát az SNP hídról.

A TV JOJ információi szerint épp az említett személyt találhatták meg. A rendőrség bővebb információt egyelőre nem közölt. Hogy pontosan mi okozta a férfi halálát, az csak a boncolást követően derül ki.


(noviny.sk)