Hoppá! Egy szexi playmate is csatlakozott Slotáék új nemzeti pártjához

2022. június 2. - 13:30 | Belföld

Ján Slota fia, Pavol Slota nemrégiben bemutatta új pártjának, a Domov-NS-nek az összetételét, amelyben feltűnt Jana Jányová is. Mint kiderült, a fiatal hölgy pikáns múlttal rendelkezik – írja a topky.sk.

Hoppá! Egy szexi playmate is csatlakozott Slotáék új nemzeti pártjához
Fotó: Jana Jányová (Facebook)

Pavol Slota olyan emberként mutatta be Jányovát, aki a sport-PR területén tevékenykedett, a múltja viszont ennél sokkal érdekesebb. A napokban ugyanis kiderült, hogy Jányová 2007-ben még Árkyová néven inkább a modellvilág terén kamatoztatta előnyeit. Sőt, akkoriban a népszerű férfimagazin, a Playboy címlapján is feltűnt anyaszült meztelenül, a következő felirattal: „Isteni harcosnő Komáromból”. A kép ITT tekinthető meg. Emellett további olyan fotók készültek róla, amelyeken felfedte bájait.

Pavol Slota a Topkynak megerősítette, hogy a párt alelnöke és a férfimagazin címlapján szereplő pucér hölgy ugyanaz a személy. De felhívja rá a figyelmet, hogy mindez 2007-re vezet vissza.

„Akkor 19 éves volt, és aktívan foglalkozott a sporttal, konkrétan a röplabdával, részben pedig a modellkedéssel is, aminek keretében egyszeri alkalomként elfogadta az említett magazin felkérését. Biztosan nem állt szándékában ebbe az irányba vezeti a professzionális karrierjét” – mondta Slota, aki kiáll mellette, és semmilyen problémát nem lát abban, hogy playmate-ként politikai karrierbe kezdett.

A párt vezetője szerint Jányová egy ügyvédi irodában, valamint egy sportesemények szervezésével foglalkozó ügynökségnél szerzett tapasztalatokat. 2011-ben férjhez ment, felvette a Jányová nevet, 24 évesen pedig világra hozta lányát.


(topky.sk)