A hülyeség ellen nincs védőoltás

Bréking! Szlovákiában is újra tetten érhető, a lassan világméreteket öltő, a torokgyíknál is veszélyesebb fullretardis elnevezésű kór. Az összes ismert betegségnél és járványnál brutálisabb kimenetelű, teljes elhülyülést okoz!

A hülyeség ellen nincs védőoltás
Illusztráció

Figyelj, van egy történetem, egy haverom írta a Facebookon! Azt tudtad, hogy a gázóra-leolvasás autizmust okoz? Ezt olvasd el: úúúú

Amióta járt nálam az éves gázóra-leolvasó, nem tudom rendesen beállítani a meleg vizet a bojleren. Tehát egy sima gázóra-leolvasás bojlermeghibásodást okozott. Ez tény, mert tapasztaltam, és a szomszéd is említett valakit, aki hallott olyanról, akinek volt gondja a bojlerrel a gázóra-leolvasás után. Most sokkal több vizet muszáj engednem a kádba, hogy ne legyen túl meleg, mert arra meg lekapcsol, és akkor egy rövid ideig hideg víz jön, mire visszakapcsol.

Egyértelmű: a gázlobbi és a vízlobbi titkos összjátéka okozta az egész felfordulást a fürdőszobámban! A leolvasó fickó miközben úgy tett, mintha lefényképezné, nyilvánvalóan átprogramozta a gázórámat a mobiltelefonnak álcázott gázóra-leolvasójával. Ráadásul az autizmusom tünetei is erősödtek, tehát a gyógyszerlobbi keze is benne van a dologban, tudjuk, milyen messzire elér az. Kimondhatjuk tehát, hiszen tény, hogy a gázóra-leolvasás autizmust okoz!

Ez a sztori jutott eszembe a szlovák nemzeti talibánok legújabb trollkodása kapcsán. Kotlebáék rájöttek, hogy a kötelező oltásokat egészséges emberek kapják ezért meg akarják szüntetni. Persze hogy, hiszen tudhatnánk: minden fecskendő mögött maga Soros György áll. Titkosszolgálati dokumentumok bizonyítják ezt., sőt. Az egyik legújabb Wikilíksz által kiszivárogtatott civil szervezet programjából az is kiderült, hogy olyan vakcinát terjesztenek, amelyet ha beadnak egy csecsemőnek, öreg korára zsidó, amerikai milliárdos lesz belőle! Bocs gyerekek, én már rendeltem is egyet!

Annyit mindenesetre Kotlebáéknak sikerült elérniük, hogy a szellem kiszabadult a palackból. Én például máris javasolnám, hogy hétfőtől a pozsonyi állatkert oroszlánketrecére szereljenek fel még egy külön ajtót, amely előtt a látogatók majd eldönthetik, bemennek-e megsimogatni a távolról kedves nagymacskáknak tűnő vadakat vagy sem. Vagy még jobb: menjen mindenki az utakon gépjárműjével tetszőleges km/h sebességgel, nem mindegy? Most tényleg, mi a túrót szól be az állam, hogy megittam egy üveg vodkát vezetés előtt vagy sem? Nooooormális?

De várjuk már a Lapos Föld Ügyi Miniszter bejelentkezését is!

Persze, az ilyen emberekkel felesleges leállni vitatkozni. Gépelhetnék itt érvhegyeket, de minek. Az oltásellenesség hívei - akárcsak a kemtrél hívei - elvakult vallási szekta tagjaihoz hasonlítanak. Minél több érvet sorolsz fel nekik, annál elvakultabban szajkózzák a maguk igazát.

Tényleg, hogyan lehet valaki ennyire önző, hogy saját jól bejáratott babonái miatt nemcsak saját gyerekét, gyerekeit, de másokét is veszélybe sodorja? Vagy régen is ennyi buta ember volt, csak nekem nem tűntek fel?

De oké, legyen! Egy pillanatra képzeljük el, nem akarsz oltást adni a gyerekeidnek. Semmi gond, de akkor mostantól kezdve az oltást megtagadók legyenek szívesek kiköltözni egy lakatlan szigetre és nem használni olyan közösségi szolgáltásokat, mint tömegközlekedés, egészségügy, oktatás. Vagy mint a Magyar Közösség Pártja, érted?

Ezeknek az embereknek nem is kellene megpróbálkozni, hogy társadalomban, egy közösségben éljenek, hiszen nem is értik vagy csak tudatosan félremagyarázzák az egyéni szabadságjogok határait is. Az ugyanis pontosan addig tart, ahol a másik ember szabadsága elkezdődik. Esetünkben ez ugye a másik ember egészségéhez való joga. Nem véletlen az sem, hogy a kötelező oltás beadását állami szinten szabályozzák. Méghozzá a tudomány jelenlegi állása szerint, és nem feudális passzióból, királykodásból.

Trump és Kotleba: agresszív internetes trollok a valóságban

Persze, okoskodhatok én itt nektek, ha közben az oltásellenesek az elmúlt években sikert, sikerre halmoznak. 2015-ben végre visszatért a torokgyík Spanyolországba, miközben az utolsó regisztrált megbetegedés 30 éve történt az Ibériai-félszigeten. A megbetegedett kisgyereket nem oltották be szülei. Aztán: 2016 decemberében az Egyesült Államokban olyan elnököt választottak meg, aki szerint a védőoltások járványszerű autizmust okoznak az országban. Oké, ezek után nem olyan meglepő, hogy a szlovák szélsőjobb is kijött az ötlettel, de a Dr. Trump-, és a Dr. Kotleba-jelenség (értsd: mindenhez értenek!) is azt mutatja, mi történik akkor, ha egy internetes troll valódi hatalmat kap a kezébe.

Van hülyébb az oltásellenes embernél? Persze!

A szimpla oltásellenesnél már csak egy valaki nagyobb hülye: a kisebbségi sorban élő magyar nacionalista szavazó, aki Kotleba-szimpatiázáns és oltásellenes is...

Élek a gyanúperrel: az egykori számtech tanár talán maga sem hiszi el ezt a bullshittet, amit tolnak, az oltás egész egyszerűen egészségügyi kérdés, nem zavaros agyú idióták gyakorlóterepe, de hát kell öt perc hírnév a napi sajtóban.

Gondolkozzatok: az a párt vagy mozgalom, amely munkásságának jó részét az emberjogi-, és civil szervezetek elleni lázítás és támadás teszi ki - a Kárpát-medencében Kotlebáék még Orbán Viktorékat is megelőzve mentek neki a civil szervezeteknek - most hirtelen, az oltás témájában egyéni szabadságjogokra és szerintük tekintékyes civil szervezetek munkájára hivatkozik.

Olyan politikai bravúr ez, amit az MKP szokott elkövetni, amikor állítólagos magyar érdekképviseleti szervezetként simán beáll kirekesztő gondolatok mögé, felvállal kisebbség-ellenes akciókat. Talán ez is magyarázza, hogy az utóbbi időben Kotlebának magyar anyanyelvű hívei is akadnak. Elég most csak a legendás, a jobbikos “Felvidék” HVIM csoporttal közösen szervezett akciójukra gondolni. Emlékeztek még a tolmácsra?

Hát igen, a hülyeség ellen nincs védőoltás! Viszont az olvasottság, iskolázottság és a józan paraszti ész alapvetően jó és hatékony védelmet nyújt ellene.