Hűtőszekrénnyel a hátán futott a férfi, mikor megállították a rendőrök, egészen egyedi dologra készült

2024. január 31. - 19:56 | Külföld

Ahogy a Guardian írja, Daniel Fairbrother atléta fehér technikával a hátán szeretné megdönteni a világrekordot a londoni maratonon. A hertfordshire-i Stevenage-ben egy hűtőszekrénnyel a hátán készült fel a megmérettetésre, amikor megállították a rendőrök. A rendőrök azt hitték, hogy lopta a hátán lévő hűtőt.

Hűtőszekrénnyel a hátán futott a férfi, mikor megállították a rendőrök, egészen egyedi dologra készült
Képek forrása: čas.sk

„Felkapcsolták a kék lámpákat, leállították a forgalmat, és megállítottak, hogy megtudják, mi történik. Nyilvánvalóan soha nem láttak még ilyet. Az egyik rendőr lehúzta az autón az ablakot és így szólt: „Tudja, hogy meg kell állítanunk. Az egy hűtőszekrény a hátán? – írta le a helyzetet Daniel.

A férfi hozzátette, hogy bár kínos volt ez a jelenet, de egyáltalán nem volt vele gondja. „Én is azt várom el a rendőrségtől, hogy végezze a dolgát, és ellenőrizzen valakit, akit hűtővel a hátán lát futni. Ha még tízszer megállítottak volna, akkor sem lettem volna ideges“ – mondta Daniel.

Daniel pénzt szeretne gyűjteni a Diabetes UK számára ezzel a szokatlan rekordkísérelettel, hogy támogassa legjobb barátját, Samet, aki 1-es típusú cukorbetegségben szenved. „Tavaly megpróbálkoztam egy kihívással, ami nem úgy sikerült, ahogy elterveztem, és akkor megígértem magamnak, hogy erősebben térek vissza” – összegzett.

(čas.sk)