Hűtött mentes élelmiszerek életmódváltóknak 

2022. október 27. - 16:36

Egyre nagyobb az igény a különféle mentes élelmiszerek iránt, legfőképp az egészségtudatos szemléletűek preferálják ezeket a termékeket, valamint az ételintoleranciával küzdők. 

A folyamatosan bővülő kínálatnak köszönhetően könnyen beépíthetők az étrendbe a tömegtermékek helyett. 

Hűtött mentes élelmiszerek életmódváltóknak 

Mikor érdemes mentes élelmiszert választani?

Ételintolerancia esetén étrendváltás javasolt, például a glutén -és/vagy laktózérzékenyek számára jelent nagy segítséget az egyre gyarapodó mentes élelmiszer választék. A MamaVita hűtött mentes élelmiszerek kategóriájában már krémdesszertek is elérhetővé váltak. A beszerzésük jóval egyszerűbb, hiszen néhány kattintással meg is rendelhetők, anélkül hogy keresgélni kellene a zsúfolt üzletekben.

A vegyes kínálatban a vegán ételek és a desszertek is helyet kaptak, mint például mangós kókusztej alapú jégkrém, vagy az ALL IN citromkrémes jégkrém szendvics, mely glutén-, tej-, tojás-, és szójamentes. Ezenfelül nem tartalmaz hozzáadott cukrot sem.

Érdemes szétnézni az oldalon, és kipróbálni a mentes keresőt is, mellyel kilistázhatunk egyedi igényekhez mérten élelmiszereket, alapanyagokat. Megadhatunk egyéni szűrést, mint gluténmentes, paleo, vagy bio. Kereshetünk csökkentett szénhidráttartalmú, valamint cukormentes termékeket is.

A legjobb pedig, hogy a mindenmentes desszertek táplálóak, és nagyon ízletesek, szintén mellettük szól, hogy természetes növényi összetevőkből készülnek.

Vegán és paleo élelmiszerek széles termékköre

Immár hazánkban is elérhetőek a Natural Food termékei, leginkább élőflórás joghurtok, kókusztej alapú desszertek, vegán sajtkrémek, sőt még levesek is. Legnagyobb előnyük, hogy természetes növényi összetevőkből állnak, így szinte bármely diétába gond nélkül beilleszthetők.

Ideje leszámolni az évek óta terjedő tévhitekkel, miszerint egészségtudatosan táplálkozni sokkal több idő- és energiaráfordítással jár. Egy speciálisan mentes élelmiszereket kínáló webshop rengeteg terhet vesz le a vállunkról. Gondoljunk a MamaVita webáruházra, ahonnan vegán és paleo termékek beszerzése is könnyen megoldható. Otthonunk kényelméből rendelhetünk hűtött mentes krémdesszerteket, jégkrémeket is.

Még mindig jelentős a száma azoknak, akik a téves elképzelések miatt nem mernek belevágni az életmódváltásba. Félnek, hogy ezek a speciális ételek nem ízletesek, pedig akik már próbálták,azok nem is tudják elképzelni nélkülük az életüket. Ideje felhagyni a sok tévhittel, és azt tenni, ami a szervezet számára a legjobb.

Tartósítószermentes, ízletes ételek

Az új ízek, új ételek kipróbálása rengeteg örömet hozhat életünkbe. A klasszikus termékek helyett választhatunk alacsonyabb zsírtartalmúakat, melyek ízfokozóktól, és tartósítószertől mentesek. A hagyományos receptek mellett lehetőség nyílik speciálisabbak felfedezésére is.

Ezáltal a finom és tápláló mentes élelmiszerek egy egészen új világát ismerhetjük meg.


(PR-cikk)