HUF: 357.38 Ft

CZK: 26.094 Kč

12 °C

7 °C

2021. 01. 22. péntek

Vince, Zora

július 16., 13:40
Bószáek böszmeségei

Érzik, ugye, önök is: Azért most már valamivel megint csak jobb lesz nekünk, meg az a bizsergető érzés szívtájékon – a hétvégén Dunamocson megalakult a Dél-Fölvidéki Önkormányzati Tanács. Akkor most már, ugye, felszabadultan zizzenthetünk, végre valaki, aki megfogalmazta, mi több: zászlajára tűzte szívünk legtitkosabb vágyait.

július 12., 16:52
Jótanács Csáky Pálnak – grátisz!

A Magyar Koalíció Pártjának elnöke, Csáky Pál terjedelmes rádiósinterjút adott a minap. Nincs is az ilyesmivel különösebb gond, hiszen a politikusoknak nyilván az a jó, ha minél többször megkínálja őket a sajtó a szereplési lehetőséggel. Avagy az erre hivatott pártmunkások kibulizzák ezt nekik.

Utánpótlás, MKP-módra
július 11., 23:13
Utánpótlás, MKP-módra

Ismerős neveket találunk a párt ifjúsági csoportja, a Via Nova ICS elnökségi tagjainak sorában. A vezetőség nagy része nyilvánvaló módon kötődik az MKP újonnan megválasztott elnökségéhez, illetve a párt képviselőihez.

Generációváltás, egy-két elütéssel
július 11., 21:09
Generációváltás, egy-két elütéssel

Generációváltásra igyekszik felkészíteni a pártot a Magyar Koalíció Pártja (MKP) márciusban megválasztott új elnöke. Csáky Pál azt is elmondta, hogy korszerűbbé kivánják tenni a párt internetes honlapját.

Napi friss
Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás