Idegen anyahajó küldhet a Földre ufószondákat? Már a Pentagon is erről beszél (VIDEÓ)

2023. március 16. - 15:57 | Tech

Azonosítatlan repülő tárgyak formájában szondákat küldhet a Földre egy idegen anyahajó, éppen ugyanúgy, mint a NASA, amely kisebb hajókat használ a Naprendszer más bolygóinak felfedezésére – írja az Index.

A Pentagon tájékoztatása szerint egy idegen anyahajó juthatott a Naprendszerünkbe, ami a jelentések alapján szondákat küld a Földre. A Pentagon All-Domain Anomalia Resolution Office (AARO) igazgatója, Sean Kirkpatrick és a Harvard Egyetem csillagászati tanszékének elnöke, Abraham Loeb által írt jelentésben egy nagy méretű anyahajó lehetséges jelenlétére hívták fel a figyelmet.

A Pentagon azt állítja, hogy a kisebb szondákat hasonló módon használhatják, mint ahogy a NASA más bolygókat vizsgál.

A jelentés szerzői szerint egy mesterséges csillagközi objektum potenciálisan olyan szülőhajó lehet, amely sok kis szondát bocsát ki a Földre.

A tavaly létrehozott AARO feladata többek közt az, hogy minden ismeretlen jelenséget, körülményt vagy tárgyat megvizsgáljon és nyomon kövessen.

Nemrég az amerikai haditengerészet egyik tisztje arról számolt be, hogy a százada több tagjával is furcsa égi jelenségekre lettek figyelmesek.

Az is lehet, hogy valamilyen ellenséges gépek voltak, és akkor ez nemzetbiztonsági kérdés – mondta a tiszt.


(index.hu)