Idegenforgalmi Világnap a Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolában

2019. október 9. - 10:19 | Régió

2019. szeptember 27-én előadással egybekötött idegenforgalmi napot tartottunk a Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolában Nagymegyeren. 

Idegenforgalmi Világnap a Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolában
A fotóra kattintva KÉPGALÉRIA nyílik! (Fotók: Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola - Nagymegyer)

Az Idegenforgalmi világnapot immáron nyolcadik alkalommal ünnepeltük meg iskolánkban, ahol a vendéglátóipar és idegenforgalom tanulmányi szakon tanuló diákoknak lehetőségük volt aktívan bekapcsolódni e jeles nap programjába.

A jelenlévő diákok előadásokat hallgathattak meg idegenforgalmi témákban. Először Méhes Csaba, a Nordic Walking-Gúta turisztikai szervezet vezetője és a Modern Nordic Walking Világ Akadémia oktatója mutatta be a szervezet tevékenységét, illetve a Nordic Walking (Északi gyaloglás) sport jótékony hatását. Folytatásként Ing. Koller Ingrid, a Csallóközi idegenforgalmi szervezetek (OOCR Žitný Ostrov) igazgatónője vázolta a szervezet munkáját, működését.

Az előadások után „Utazási élményeim 2019” című prezentációk hangzottak el. A diákok érdeklődését tükrözi, hogy 10 fő mutatta be utazási élményét a jelen lévő szakmai zsűrinek.

A nap zárásaként a hidaskürti, nagymegyeri és bátorkeszi iskolákból érkezett tanulók kipróbálhatták a Nordic Walkingot a gyakorlaban is.

(PhDr. Seregi Eszter tanár / az ,,Idegenforgali Világnap 2019” szervezője)