Idiotizmusnak tartja Fico a lakhatásával foglalkozó írást

2019. július 19. - 14:26 | Belföld

Ahogy arról mi is beszámoltunk péntek reggel, a Nový čas megjelentetett egy írást arról, hogy az exkormányfő végre beváltja ígéretét és kiköltözik az adócsalás miatt elítélt Ladislav Bašternák Bonaparte nevezetű épületkomplexumból.

Idiotizmusnak tartja Fico a lakhatásával foglalkozó írást
Fotó: tasr

A lap úgy értesült, hogy Robert Fico, a Smer elnöke Pozsony központjába hurcolkodik, a Bezručova Residence egyik luxuslakásába. A helyszínen már látni vélték őt, állítólag a legfelső emeleten két lakást is vásárolt magának.

Fico cáfolta ezt az értesülést, az egész cikket jellemtelen faragatlanság megnyilvánulásának tartja, mert szerinte a lap nem ellenőrizte le az értesülését. "Csak azért, hogy kárt tegyen (a szlovákiai bulvár), leír bármilyen badarságot." - véli az exkormányfő. "Kérem az összes médiumot, hogy ezt a cikket néhány szlovák újságíró idiotizmusának tudja be." - így a legerősebb kormánypárt vezetője, aki számára roppant ciki lehet az, hogy máig vidáman éldegél az igazoltan adócsaló, jelenleg ötéves szabadságbesztését töltő Ladislav Bašternák által építtetett Bonaparte luxusvillában.

TASR/para

Címkék: Robert Fico, Bonaparte