Így reagált az MŠK Žilina arra, hogy 180 ezer eurós végkielégítés kifizetésére kötelezte a FIFA

2020. szeptember 25. - 12:56 | Sport

Az MŠK Žilina labdarúgóklub magyarázatot kér a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségtől (FIFA), hogy miért döntött a klub és egykori játékosa, Besir Demiri közti ügyben a labdarúgó javára. Emellett a klub fontolóra veszi, hogy a Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul.

Így reagált az MŠK Žilina arra, hogy 180 ezer eurós végkielégítés kifizetésére kötelezte a FIFA
Fotó: TASR

Amint arról beszámoltunk, a FIFA arra kötelezi az MŠK Žilinát, hogy fizessen 180 ezer eurós végkielégítést, valamint 5 százalék kamatot egykori albán játékosának, Besir Demirinek, ellenkező esetben a zsolnaiak nem igazolhatnak új játékosokat az elkövetkező három átigazolási időszakban.

Demiri azt követően fordult a FIFA-hoz, hogy idén márciusban felbontották a szerződését, mivel a zsolnai klub a koronavírus-járvány miatt felszámolás alá került. A FIFA döntését követően a Žilinának 45 napja van, hogy átutalja a meghatározott összeget egykori játékosának.

A klub hivatalos közleményben reagált az ítéletre: állításuk szerint nem ismerik az indokot, amiért a játékos javára döntöttek, ezért magyarázatot kértek a FIFA-tól. Emellett a klub fontolóra veszi, hogy fellebbezést nyújt be a Nemzetközi Sportdöntőbíróságon.


-para-