Így reagált a sajtó Cristiano Ronaldo átigazolására

Az olasz sajtó lelkendezve, a spanyol pedig hűvösen tálalta a tényt, hogy az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo kilenc év madridi légióskodás után a Realtól a Juventushoz igazolt.

Így reagált a sajtó Cristiano Ronaldo átigazolására
Fotó: TASR/AP

Olaszország:

La Stampa: "A Juventus fenomenális puccsa. Ronaldo leigazolása olyasvalami, amire a szurkolók mindig emlékezni fognak. Most az egész világ ránk figyel."

Corriere della Sera: "Ronaldo átigazolása az évszázad üzlete. Az egész folyamat értéke mintegy 400 millió euró. Bekerül az olasz futballtörténelembe."

Il Giornale: "Az egész futballvilág ránk figyel. Ronaldo átigazolása milliárdos üzlet, amelyből sokan részesülnek. Ronaldo feleségül vette az Öreg Hölgyet, s ezzel a Signora a többi nagy európai klubbal egy szintre ugrott."

Corriere dello Sport: "És lőn világosság! Ronaldo miatt néztük a tv-ben a spanyol klasszikust, a Real-Barcát. Azokat a meccseket, amelyeken ő és Messi is a pályán volt, nem szabadott elszalasztani. És ez a Ronaldo mostantól a Juvéban játszik. Hihetetlen!"

La Gazzetta dello Sport: "Hihetetlen, de igaz: jön! Ronaldo leigazolása a Juventus mesterműve. Ami pár napja még csak álom volt, Andrea Agnelli Juve-főnök gyors intézkedésének köszönhetően valósággá vált."

 

Spanyolország:

El País: "Cristiano, a mítosz búcsúja."

El Mundo: "Cristiano kikövetelt egy tisztelet nélküli búcsút"

Marca: "Soha nem lesz hozzá hasonló. Cristiano, a legenda 451 góllal, távozik. Egy korszak véget ér."

AS: "Ciao, Cristiano. Szép volt, amíg tartott."

Mundo Deportivo: "Igen a Juventusnak. Kilenc év után egy kommünikével, hűvösen búcsúzott a királyi klubtól a portugál."

(MTI)