II. labdarúgóliga, 11. forduló: Üres lelátók előtt, fővárosi ellenféllel csatáznak a pontokért a komáromiak és a somorjaiak

2020. október 2. - 10:56 | Sport

A koronavírus-járvány miatt Szlovákiában másodszor is bevezették a szükségállapotot. A tömegrendezvényeket ugyan nem tiltották be teljesen, viszont az összes eseményre, így a futballmérkőzésekre is, 50 fős létszámkorlátozás vonatkozik.

II. labdarúgóliga, 11. forduló: Üres lelátók előtt, fővárosi ellenféllel csatáznak a pontokért a komáromiak és a somorjaiak
Őry Tibor illusztrációs felvétele

Amennyiben a két csapat játékosai, a szakmai stáb tagjai, a játékvezetők, a rendezőgárda létszáma túllépi az ötvenet, akkor a nézők jelenléte nélkül zajlanak a párharcok. Ez azt jelenti, hogy Komáromban és Somorján (is) üres lelátók előtt zajlik a párharc.

A honi második vonal pontvadászatában ezúttal mindkét dél-szlovákiai alakulat vendéglátóként gyarapíthatja gyűjteményét. Mindkét kollektíva fővárosi ellenféllel méri össze a tudását. A komáromiak szombat délután az FC Petržalka csapatával csatáznak a pontokért.

A somorjaiak vasárnap délelőtt favoritként fogadják a pozsonyi Slovan-fakót, a mezőny nyeretlen sereghajtóját.

A 11. forduló műsora:

Október 3. (szombat):

15.00: KFC Komárom–FC Petržalka (jv.: Ochotnícky), FK Poprad–Slavoj Trebišov (Jurenka), Tatran Liptovský Mikuláš–MŠK Žilina B (Chromý), MŠK Púchov–Železiarne Podbrezová (Parilák), FC Košice–Dukla Banská Bystrica (Prešinský), Partizán Bardejov–FK Dubnica nad Váhom (Ihring).


Október 4. (vasárnap):

10.30: FC STK 1914 Somorja–Slovan Bratislava B (Ježík).

Szabadnapos: MFK Skalica.

ái