II. labdarúgóliga, 14. forduló: Okulni kell a somorjaiak ligetfalui kudarcából...

2021. október 22. - 19:21 | Sport

Rendhagyó módon szombaton rajtol el, hétfőn ér véget a honi második vonal 14. fordulója. Ezúttal mindkét dél-szlovákiai alakulat idegenben küzd a pontokért. A dobogós helyen tanyázó komáromiak vasárnap délelőtt a fővárosban, a ligetfaluiak vendégeként igyekeznek bizonyítani. A hazaiak remek hangulatban várják az összecsapást, szerdán ugyanis a 12. fordulóból pótolt mérkőzésen hetet vágtak a somorjaiaknak. Az éllovas besztercebányaiakat üldöző Radványi-legénység minden bizonnyal tudatosította, hogy soros ellenfelük jó formában van, s mindent megtesz a sikeres helytállás érdekében. A „violák” szériája tekintélyt parancsoló: legutóbb szeptember 7-én a besztercebányaiaktól szenvedtek vereséget (0:2), azóta ötször győztek, egy ízben pedig döntetleneztek.

II. labdarúgóliga, 14. forduló: Okulni kell a somorjaiak ligetfalui kudarcából...
Őry Tibor illusztrációs felvétele

A somorjaiak hétfőn folytatják a pontvadászatot. Az STK szurkolói arra számítanak, hogy kedvenceik okultak a csúfos kudarcból és Dubnicán visszatérnek a rendes kerékvágásba.

A 14. forduló műsora:

Október 23. (szombat)

12.30: FK Humenné–MFK Dukla Banská Bystrica (jv: Mastiš).

14.00: Slovan Bratislava B–MFK Skalica (Vass)

14.30: Partizán Bardejov–FK Železiarne Podbrezová (Kráľovič), MŠK Žilina B–FC Košice (Kišš) Slavoj Trebišov–MŠK Púchov (Ihring).

Október 24. (vasárnap)

10.30: FC Petržalka–KFC Komárom (Greško).

11.00: FC Rohožník–MŠK Námestovo (Marsal).

Október 25. (hétfő)

14.30: FK Dubnica nad Váhom–FC STK 1914 Somorja (Mano).

(ái)

Címkék: régiófoci, II.liga