II. labdarúgóliga, 2. forduló: Esély a javításra, vendéglátóként győzelemre törnek a komáromiak, somorjaiak

2020. augusztus 7. - 12:13 | Sport

Rossz rajtot vettek, gólképtelenek voltak, vendégként elbukták az idénynyitót a dél-szlovákiai alakulatok. Sok idő nem maradt a búslakodásra, itt az újabb feladat. A hétvégi folytatásban vendéglátóként kezdhetik el a pontok gyűjtését a komáromiak és a somorjaiak.

II. labdarúgóliga, 2. forduló: Esély a javításra, vendéglátóként győzelemre törnek a komáromiak, somorjaiak
Őry Tibor illusztrációs felvétele

A komáromi KFC a zsolnai MŠK-fakót fogadja. Saláta Kornél és társai mindent beleadnak, hogy győzelemmel kedveskedjenek szurkolóiknak. Egyébként a violák tisztségviselői, labdarúgói és szurkolói a hét közepén 65 éves korában elhunyt egykori menedzserüket, Strasser Lászlót gyászolják. A komáromi üzletember nagy érdemeket szerzett a KFC II. ligába való kerülésekor (2017), ugyancsak kulcsszerepe volt a nagymegyeri focisikerekben, a DAC-nál pedig egykor csapatvezetőként tevékenykedett.

A DAC farmcsapataként funkcionáló somorjaiak a Pomléban zajló vasárnapi matinén a saját nevelésű fiatalokat felvonultató poprádiakat fogadják. Természetesen a kék-fehérek is szeretnék otthon tartani a három pontot.

A 2. forduló műsora

Augusztus 8. (szombat):

17.00: FC Košice–MŠK Púchov (jv.: Marsal), Partizán Bardejov–MFK Tatran Liptovský Mikuláš (Somoláni), KFC Komárom–MŠK Žilina B (Chromý), FK Dubnica n/V.–MFK Dukla Banská Bystrica (Valent).

Augusztus 9. (vasárnap):

10.30: FC STK 1914 Somorja–FK Poprad (Papuča), FC Petržalka–Železiarne Podbrezová (Greško).

17.00: Slovan Bratislava B–MFK Skalica(Libiak).

Szabadnapos: Slavoj Trebišov.


ái

Címkék: II. liga, régiófoci