II. labdarúgóliga, 25. forduló: Folytatnák győzelmi (mini)szériájukat a somorjaiak

2021. április 17. - 08:35 | Sport

Szombaton és vasárnap rendezik a honi második vonal 25. fordulóját. Mindkét dél-szlovákiai alakulat vendéglátóként fogadja soros ellenfelét.

II. labdarúgóliga, 25. forduló: Folytatnák győzelmi (mini)szériájukat a somorjaiak
Őry Tibor illusztrációs felvétele

A komáromiak, akik egy héttel ezelőtt hazai pályán szenvedtek vereséget a somorjaiaktól, ezúttal győzelemmel szeretnék kárpótolni szurkolóikat. A tőketerebesiek elleni párharcon Németh Szilárd védencei favoritként igazolhatják, hogy megemésztették a kudarcot, amit újabb három ponttal nyomatékosíthatnak.

A derbin produkált sikernek is köszönhetően zsinórban három meccset nyertek a somorjaiak. Az önbizalmat pallérozó komáromi zsákmányszerzést követően a Kuruc-legénység formájára való tekintettel vasárnap délelőtt a Pomléban a ligetfaluiak alkotta akadály sem jelenthet a csallóközi kék-fehérek számára nagyobb problémát. Egyébként az STK az utóbbi három bajnoki összecsapáson 2:1 arányban fektette két vállra a Petržalka alakulatát.

A forduló slágere ezúttal a feljutásra/osztályozót biztosító helyezésre hajtó kettős (Liptovský Mikuláš–Podbrezová) megmérettetése.

A járványügyi helyzetre való tekintettel az erőpróbákra továbbra is nézők jelenléte nélkül kerül sor.

A 25. forduló műsora:

Április 17. (szombat)

11.00: Partizán Bardejov–Slovan Bratislava jun. (jv.: Libiak).

16.30: KFC Komárom–Slavoj Trebišov (Choreň), MŠK Púchov–MFK Skalica (Kružliak), FK Poprad–MŠK Žilina B (Chromý), FC Košice–FK Dubnica nad Váhom (Dzivjak), MFK Tatran Liptovský Mikuláš–FK Železiarne Podbrezová (Somoláni).

Április 18. (vasárnap)

10.30: FC STK 1914 Somorja–FC Petržalka (Čiernik).

Szabadnapos: MFK Dukla Banská Bystrica.

ái