Ilyen még nem volt: Tomi Kid és Erdei Zsolt Dunaszerdahelyen pofozkodnak!

Május 11-én egyedülálló bokszgálára kerül sor Tomi Kid és a Dunauto autókereskedés szervezésében.

"Sokat gondolkoztunk azon, hogy bokszolt-e már Szlovákiában két világbajnok egymás ellen. Erdei "Madár" Zsolti nekem is nagy példaképem volt, és úgy döntöttünk, hogy miért ne pofozkodnánk egyet" - mondja az Európa- és világbajnok galántai bokszoló, Kovács "Tomi Kid" Tamás.

A pofonpartira egy nagyszabású bokszgála keretében, május 11-én kerül sor. A Tomi Kid - Erdei Zsolt összecsapás különlegessége nem csak az, hogy a világelithez tartozó egykori profi ökölvívók csapnak össze, hanem az is, hogy míg jelenleg Tomi Kid a szlovák, addig Madár a magyar ökölvívó szövetséget vezeti - így tulajdonképpen a nemzeti sportszervezetek vezetői fognak megmérkőzni egymással.

A bokszgála ugyanakkor nemcsak Tomi Kid és Erdei Zsolt összecsapásáról szól majd, az ő meccsük előtt a galántai KO BOX CLUB legfiatalabb és legtehetségesebb növendékei is szorítóba lépnek majd, akik magyar, szerb és osztrák öklözőkkel mérik össze tudásukat.

A galántai KO BOX CLUB neveltjei, Tankó Vili és Mészáros Filip is szorítóba lépnek május 11-én

A május 11-i gála belépői megvásárolhatók Dunaszerdahelyen, a Dunauto BMW márkakereskedésében és a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. A gálaest jegybevételét nemes célra, a taksonyi Tomi Kid Ökölvívó Akadémia építési munkálataira fordítják.

(PR)