Ingyenes lett az egyik népszerű androidos játék

A Cut the Rope játéksorozat eddig is arról volt híres, hogy egy nagyon aranyos mobiljáték, de most robbant csak igazán a cukiságbomba: a legújabb játék jobb mint az eddigiek, ráadásul Androidra ingyenes is – írja a hvg.hu.

Ingyenes lett az egyik népszerű androidos játék
Fotó: ZeptoLab

Több százmilliós letöltési számával az Angry Birds sikertörténetéhez lehet hasonlítani a Cut the Rope sorozatot, amely új részhez érkezett. A népszerű békás-madzagvágós-cukorkaevős játékból ugyanis megjelent a Magic névre hallgató kiadás, amelyben már Om Nom nem csak béka, hanem - ha herceggé nem is, de - más állatokká változik, attól függően, hogy mikor mire van szükség.

Az Androidra ingyen, iPhone-ra és iPadre 0,99 euró ellenében beszerezhető játék ettől még jobb, vagyis furfangosabb lett. Hiszen nem elég a madzagokra, a segédeszközökre és a pályára figyelni: az összes csillag begyűjtéséhez és a cukorka célba, azaz szájba éréséhez még azon is töprengeni kell, hogy mikor kell a bal alsó sarokban megnyomni az alakváltás gombot. Néha arra is ügyelni kell, hogy mikor kell visszaváltozni békává.

Egy adott csillagszám elérése esetén 1-2 pályán kaphatunk segítséget, ha nem jövünk rá a megoldásra, a jobb alsó sarkot megérintve ilyenkor egy madár jelenik meg és mutatja meg mit kell tennünk.

hvg.hu