IRIS FLOWERS: A legszebb ajándék a virág...

2021. március 8. - 11:50 | Régió

A világjárvány idején se feledkezzünk meg a nemzetközi nőnapról, amely a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. A koronavírus-járvány ugyan világszerte megváltotatta az emberi kapcsolatokat, s átalakította vásárlási szokásainkat, ám ezekben a nehéz időkben is mosolyt csalhatunk szerettünk arcára egy kis figyelmességgel, nőnapi virággal. A földrajzi távolság vagy épp az aktuális járványügyi szigorítások nem teszik ezt lehetővé? Rendeljen virágot, az IRIS FLOWERS virágküldő szolgálata pedig házhoz szállítja nőnapi meglepetését! Ajándékozni öröm, akárcsak a virág, amely gyógyír a léleknek, szépséget, s vidámságot hoz a mindennapjainkba.

IRIS FLOWERS: A legszebb ajándék a virág...

Vágott vagy cserepes virág?

Mindkettő nagyszerű ajándék. S ha valami igazán különlegessel szeretnénk meglepni a hölgyeket, válasszunk exkluzív virágcsokrot, virágdobozt vagy virágdíszt nőnapra. A virágok frissessége garantált, így a csokor sokáig az otthonok díszeként szolgálhat. Lepje meg szeretteit ebben a nehéz időszakban és varázsoljon tavaszi frissességet a szürke hétköznapokba.

Nőnapi virágok: virágcsokor, virágdoboz vagy ajándékkosár egyszerűen, akár kiszállítással!

Rendeljen egyszerűen egy csodaszép virágcsokrot, virág- vagy ajándékkosarat, virágdobozt a közelgő nemzetközi nőnap alkalmából, az Iris Flowers csapata pedig kiszállítja a címzettnek az Ön nevében. Bár a kialakult járványügyi helyzet miatt az Iris Flowers üzletei zárva tartanak, rendeléseket továbbra is fogadnak és kiszállítják azt, vagy előzetes egyeztetés alapján személyesen üzleteikben is átvehetőek.

A kiszállítás Bősön, Nagymegyeren és Somorján továbbra is díjmentes!

Árukiadás az Iris Flowers üzleteiben nőnapon, azaz március 8-án: 8:00 - 18:00

Az Iris Flowers aktuális és folyamatosan bővülő kínálata megtekinthető a Facebook-oldalukon!

Megrendeléseiket a következő telefonszámon fogadják: +421 911 540 218


Elérhetőségek:

Iris Flowers

Bős - Somorja - Nagymegyer

tel.: +421 911 540 218
e-mail: info@boal.sk

(PR-cikk)