HUF: 383.33 Ft

CZK: 24.663 Kč

28 °C

13 °C

2022. 05. 25. szerda

Orbán, Urban

Csevej a pozsonyi Nappaliban Fehér Bélával
november 19., 17:55
Csevej a pozsonyi Nappaliban Fehér Bélával

November 20-án 18.00-kor kerül sor a Csevej a Nappaliban irodalmi beszélgetéssorozat idei utolsó estjére. Garajszki Margit vendége ezúttal Fehér Béla prózaíró, gasztrotörténész, újságíró lesz...

március 2., 15:16
Csevej a Nappaliban

2012. március 6-án 18.00-kor kerül megrendezésre a kortárs magyar irodalom kiemelkedő alkotóit felsorakoztató Csevej a Nappaliban elnevezésű beszélgetéssorozat következő része az újonnan megnyílt Nappali kávézóban a Pozsonyi Magyar Intézet földszintjén.

május 7., 17:51
Ovisokkal, kisiskolásokkal találkozott a költő

SOMORJA – A Zalabai Zsigmond Városi Könyvtár vendégeként a Duna utcai óvodásokkal és a Corvin Mátyás AI másodikosaival találkozott május 7-én, vagyis ma délelőtt Z. Németh István, a gyermekirodalmi munkásságáról is ismert szlovákiai magyar költő, író.

október 7., 11:25
Pénteken Litera-túra

A Szlovákiai Magyar Írók Társasága várja az érdeklődőket a fönti című, hagyomány rendezvény-sorozatára, amely idén október 9-én, pénteken  lesz az alábbi helyszíneken és programmal.

május 11., 14:30
Titokzatosság és oknélküliség

Nagyon komoly író jön Pozsonyba, ráadásul ritkán mozdul ki barlangjából, és zárkózottnak mondják. Szóval aki most lemarad, az kimarad!

Élete második író-olvasó találkozóján vett részt
február 12., 14:47
Élete második író-olvasó találkozóján vett részt

Nem a megszokott módon kezdődött a hét a Nagymegyeri  Kereskedelmi Akadémia és a Corvin Mátyás Gimnázium egy-egy osztályának tanulói számára, ugyanis a városi könyvtár szervezésében hétfőn reggel nyolc órakor rendhagyó irodalomórán vettek részt a diákok.


Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás