„Iskolázatlanok okoskodnak a gyógyításról és építőmunkások magyaráznak a bíróságokról” – besokallt a Facebooktól a volt szlovák NHL-sztár

2022. május 23. - 13:08 | Sport

Eltűnik a Facebookről Boris Valábik egykori szlovák jégkorongozó, akit mostanában a jelenleg is zajló hoki-vb szakkommentátoraként láthatnak az emberek a tévé képernyőjén – írja a Pravda.

„Iskolázatlanok okoskodnak a gyógyításról és építőmunkások magyaráznak a bíróságokról” – besokallt a Facebooktól a volt szlovák NHL-sztár
Boris Valábik (Fotó: Instagram)

A szlovákok hatodik mérkőzését követően Valábik vasárnap délelőtt osztott meg egy komoly bejegyzést a Facebook-oldalán, amelyen bejelentette, hogy eltűnik a közösségi oldalról – mégpedig az olyan emberek miatt, akik igencsak szeretik osztani az eszet.

„Milyen hasznot jelent az ember számára a hely, ahol az olyanok, akik be sem fejezték a középiskolát, a gyógyászatról okoskodnak, akik építészetet tanultak, de tömegeknek beszélnek a bírósági eljárásokról, akik sosem jégkorongoztak, de azokat szidják, akik az országát képviselik a hokiban. Ahol geopolitikai szakértő lesz az olyan ember, aki életében nem járt a határ mögött, ahol az a legkeményebb srác, aki az utcán a valós életben egy gyerekes nőt sem védene meg és olyan embert szid, akitől félne megkérdezni, hogy mennyi az idő? Semmilyet”

– jegyezte meg Valábik, majd hozzátette, hogy a Facebook a korlátozott, a kisebbségi komplexummal küzdő emberek helyévé vált, akik azért szeretnék magukat láttatni, mert a való életben kudarcot vallottak. „Ebben a világban én már semmilyen hasznot nem látok az életem szempontjából” – zárta az egykori jégkorongozó, aki egy integető emotikonnal adta mindenki tudtára, hogy már nem találkozhatunk vele a Facebookon.


(Pravda)