Ismert pénzbehajtó céget üzemeltet és L.L. Juniorral rappel a NAKA által Pozsonyban lekapcsolt magyar bűnbanda nagymegyeri gyanúsítottja!

2022. október 9. - 07:00 | Régió

A dél-szlovákiai bűnszervezet hat tagját gyanúsította meg a NAKA vagyon elleni és erőszakos bűncselekményekkel - tudta meg a Joj TV.

Ismert pénzbehajtó céget üzemeltet és L.L. Juniorral rappel a NAKA által Pozsonyban lekapcsolt magyar bűnbanda nagymegyeri gyanúsítottja!
Forrás: Joj TV

Értesülésünk szerint nagymegyeri, dunaszerdahelyi, gútai és komáromi kötődése is van a bűnbandának, melynek négy tagját a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) csütörtökön Pozsonyban, egy ismert hotel előtti parkolóban kapcsolta le a Caravela nevű akció keretében, melyre már hosszabb ideje készültek.

Rendőrnek öltözve készültek rablást végrehajtani Pozsony megye területén – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Michal Slivka, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályának vezetője pénteken. A csütörtöki rajtaütéskor autóikban, egy kék Renaultban és egy fehér Mercedesben, valamint a pénteken végrehajtott házkutatások során fegyvereket, rendőregyenruhákat, golyóálló mellényeket, rendőrsisakokat és -jelvényeket is lefoglalt a NAKA, és éppen ez az a bűnüldöző szerv, melynek betűi szerepeltek a gyanúsítottaknál talált egyenruhákon is.

A Joj TV úgy értesült, hogy pénteken három házkutatást tartottak Gútán, a bűnbanda három tagjának ugyanis a komáromi járásbeli városban van a lakhelye.

A gyanúsítottak egy ismert pénzbehajtó céghez is kötődnek, időnként pedig különböző rendezvényeken dolgoztak kidobóként. Egyikük, a nagymegyeri V. B. emellett előadóművészként is tevékenykedik, nemrég például L.L. Junior egy videoklipjében tűnt fel.

(Joj TV/parameter)