Ismertté vált a miloslavovi gyermekbántalmazás gyanúsítottjának vallomása – így látta ő a történteket

2022. március 25. - 10:46 | Régió

Kihallgatták a miloslavovi (Annamajor – Szenci járás) gyermekbántalmazás fő gyanúsítottját, aki mindent tagad, és azt állítja, hogy csak azért pofozta a 11 éves lányt, hogy magához térjen – írja a TV Noviny.

Ismertté vált a miloslavovi gyermekbántalmazás gyanúsítottjának vallomása – így látta ő a történteket
Fotó: Szinghoffer Mátyás

Január elején nagy port kavart a Miloslavovban történt eset, amely során az egykori szövetkezet területén fiatalok leitattak, bántalmaztak és levetkőztettek egy 11 éves lányt, az egészet pedig levideózták és feltették az internetre.

A videón látható lányt testi sértéssel és garázdasággal gyanúsítják, ezen a héten pedig sor került a kihallgatására. Rastislav Remeta, pozsonyi kerületi ügyész a TV Novinynek azt nyilatkozta, hogy a lány tagadja az ellene felhozott vádakat. Elmondta, hogyan is került sor a történtekre az ő szemszögéből, és állítása szerint csak azért pofozta, hogy magához térjen, nem azért, hogy bántsa.

Egy szemtanú viszont azt állítja, hogy a tinédzser a földre dobálta és pofozta a kislányt. A gyanúsított azt is tagadta, hogy szándékosan levetkőztette volna az áldozatot, állítása szerint véletlenül akkor csúszott le a ruhája, amikor felhúzta a földről.

Jelenleg két fiatal egy speciális diagnosztikai intézményben van, egyikük állítólag meg is ütötte a kislányt. Az ügyész szerint ő büntetőjogilag nem vonható felelősségre, ugyanis az eset idején még nem volt 14 éves.

A szemtanú viszont azt állítja a TV Novinynek, hogy többen is voltak, akik bántalmazták az áldozatot. A nyomozók jelenleg több szakértői vélemény eredményére várnak, emellett vizsgálják a lefoglalt mobiltelefonok tartalmait is. Az áldozatot pszichiáterek vizsgálják.


(tvnoviny.sk)