Ismét tömeges látogatottság a csilizközi piacon

2018. november 19. - 10:55 | Régió

Nem lehet pontosan meghatározni, mennyien érkeztek a legutóbbi Csilizközi Őstermelői Piacra, de annyi biztos, hogy tömeg volt. Mivel az emberek nem töltik az egész napjukat a rendezvényen, ennek ellenére folyamatosan embertömeg hömpölygött az árusok között, biztosra vehető a több ezres látogatottság.

Ismét tömeges látogatottság a csilizközi piacon
Fotók: a szerző - További felvételekért kattints!

Az elején még az volt, hogy elmentek az emberek és megnézték a piaci forgatagot. Majd a második alkalommal elhozták a barátaikat, az ismerőseiket és a család néhány tagját is. Ez odáig gyűrűzött, hogy mostanra már a barátok barátainak barátai is ellátogatnak a piacra, valamint az ismerősök ismerőseinek ismerősei is, vagy csak azok, akik a pozitív bejegyzéseket olvassák a közösségi hálón.

Családok érkeznek, mert nem ciki a szülőkkel és a nagyival érkezni Csiliznyáradra, ahol friss és finomabbnál finomabb portékából válogathatnak. Sőt, megtalálják a standokon a Piaci Hírnököt is, amely a rendezvény saját lapja és hónapról hónapra jelentkezik a rendezvény idején.

Annyi biztos, hogy aki egyszer már ellátogatott a Csilizközi Őstermelői Piacra, az még egyszer visszamegy, és ha teheti, eztán minden alkalommal.

(alsa)