Ismét várja a Slovnaft a végzős egyetemistákat

Az egyéves program ideje alatt a kiválasztott abszolvensek betekintést nyerhetnek a Slovnaft és a MOL-csoport működésébe, ami a társaság szerint komoly ugródeszkát jelenthet további karrierjük szempontjából.

Ismét várja a Slovnaft a végzős egyetemistákat
Fotó: TASR

A Slovnaft a nemzetközi MOL-csoport tagjaként már 13. alkalommal szervezi meg a főiskolák és egyetemek végzős hallgatói részére a GROWWW pályakezdő programját.

A program keretén belül 21 munkahelyet kínálnak 1 100 eurós kezdő fizetéssel, valamint további juttatásokkal. A GROWWW célja, hogy felkészítse az új generációt, amelynek lehetősége nyílik az egyik legkomplexebb iparágban dolgozni. Az alábbi szakterületek képviselőinek jelentkezőit várják: kémia, elektrotechnika, gépészet, logisztika, pénzügy, kereskedelem, értékesítés és információs technológiák.

„A GROWWW 2007-es indulása óta évente több százan jelentkeznek, és több mint 350 fiatalt alkalmaztunk a program által. 80 százalékuk a mai napig a Slovnaft-csoportban dolgozik különféle pozíciókban, többen közülük sikeres menedzserek lettek. Számomra ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a Slovnaft az egyike a legattraktívabb munkaadóknak a régióban, amely képes megszólítani és kedvező ajánlatokat tenni a fiatal generációnak is” – nyilatkozta Alžbeta Grácová, a Slovnaft Emberi Erőforrás Központjának igazgatója.

Az érdeklődők 2019. április 28-ig jelentkezhetnek a Slovnaft weboldalán.


(para)