Itt egy remek lehetőség, ha szeretnéd magasabb szinten folytatni kosaras pályafutásodat

2022. május 26. - 13:07 | Régió

A több, mint két évtizedes múltra visszatekintő Soproni Darazsak Sportakadémia az idei évben kezdett bele a preakadémiai leány kosárlabda rendszerének a kiépítésébe, melynek egyik állomásaként együttműködési szerződést kötöttek a női kosárlabda terén szintén nagy hagyománnyal rendelkező Somorjai Kosárlabda Klubbal.

Itt egy remek lehetőség, ha szeretnéd magasabb szinten folytatni kosaras pályafutásodat
Fotók: Tóth Zsombor, Márkus Boróka, Soproni Darazsak Sportakadémia (További képekért kattints a fotóra!)

A kontraktus értelmében a soproniak segítséget nyújtanak Somorjának a szakmai munka terén, és számos lehetőséget biztosítanak arra, hogy aki komolyan veszi ezt a népszerű sportágat, az előrébb léphessen.

A Soproni Darazsak Sportakadémia Sportakadémia kiemelt feladatai közé tartozik a régió, és a határon túli tehetséges kosaras fiatalok felkutatása. A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítanak a játékosok tanulmányi előmenetelére, ezért a helyi középiskolákkal szoros partneri kapcsolatban állnak, a Soproni Egyetemmel és a Testnevelési Egyetemmel pedig stratégiai együttműködést kötöttek.

Amennyiben a Felvidéken kosárlabdázol, és megmutatnád magad sportakadémiánk szakembereinek, vedd fel a kapcsolatot a sportakadémiával!


KOSÁRLABDÁZOL? 13-16 éves LÁNY vagy? Szeretnéd magasabb szinten folytatni kosaras pályafutásodat?

Akkor várunk Téged és Szüleidet Sopronba, a Novomatic Aréna Sportakadémiai Oktatóközpontjába, ahol megmutathatod magad edzőinknek és betekintést nyerhetsz a nálunk folyó munkába, az Európa szerte is kimagaslónak számító körülményekbe.

Csak rajtad múlik, hogy merre vezet tovább az utad sportakadémiánkról. Mind a Sopron Basket euroligás felnőtt csapata, mind a Sportdarázs-SMAFC Női Amatőr NB1-es együttesének ajtaja nyitva áll sportakadémiánk tagjai előtt!

Téged is vár a Soproni Darazsak Sportakadémia!

Gyere el hozzánk! Mutasd meg magad!

A mostani turnusra elsősorban olyan 13-16 éves lányok jelentkezését várjuk, akik megmérettetnék magukat, és szívesen megismerkednének sportakadémiánkkal, illetve a helyi oktatási intézmények által nyújtott lehetőségekkel.

Dátum: Június 2-4.

Helyszín: Novomatic Aréna Sopron Sportakadémiai Oktatóközpont (Lackner K. u. 48. )

Jelentkezési határidő: május 30.

Ha kérdésed van, írj nekünk! info@sopronidarazsak.com

Vagy hívj minket 9-16 óra között: +36 30 6405411

Jelentkezésedet emailen várjuk az info@sopronidarazsak.com címre, az alábbi adataid megadásával: név, születési idő és hely, magasság, súly, jelenlegi egyesületed, hány éve kosárlabdázol.

Légy Te is a Soproni Darazsak Sportakadémia növendéke, összetartó közösségének egyik lelkes tagja!

(-)