Itt a legbulisabb hétvége! Csütörtökön kezdődik a Fröccsfest

Július második hetébe érve egyre inkább pezseg a vérünk, mi már érezzük a ritmust és azon dolgozunk, hogy egy fergeteges hétvégét tölts el a Csallóköz szívében. A Szent István téren minden kész a nyár legbulisabb hétvégéjére. Gyere és éld át velünk!

NB, Punnany Massif, Dj Metzker Viktória – erős felhozatallal indítunk a Fröccsfest nulladik napján. Csütörtökön koraeste már várunk a legjobb fröccsökkel. Este kilenckor pedig kezdetét veszi a három napos felejthetetlen koncertsorozat, amire egész évben vártál.

Pénteken nyolckor a Follow the Flow lép elsőként a Fröccsfest színpadára, majd az Irie Maffia és a Lóci játszik csap a húrok közé. Szombaton a Fish!, az Intim Torna Illegál és Deniz gondoskodik a fergeteges hangulatról. Majd DJ Lotfi Begi hív egy határtalan partira.

Közben a BorGarden is tárt karokkal vár, ahol hamisítatlan jazz mellett kóstolhatod végig a hazai és magyarországi szőlőhegyek legínycsiklandozóbb nedűit. A Kodály Spicy Jazz és Köles Eliza is azon lesz, hogy úgy érezd, nem egy, hanem két fesztiválra váltottál jegyet.

Ígérjük, velünk a labdarúgó világbajnokság bronzmeccséről sem maradsz le, sőt, kivetítőn nézheted, úgyhogy hívd el a haverokat is!

Ha még nincs jegyed, akkor a www.froccsfest.com-on vásárolj online, vagy a helyszínen, és ha szerencsés vagy, akkor Dua Lipa Sziget koncertjén is ott lehetsz és utána akár a francia riviérán is elmesélheted, hogy a nyár legbulisabb fesztiválja Dunaszerdahelyen van.

(PR-cikk)