Ittas volt a srác, aki fának csapódott Audijával Kisudvarnoknál

2023. május 29. - 14:36 | Régió

A vasárnapi baleset részleteiről a Nagyszombat megyei rendőrség tájékoztatott.

Ittas volt a srác, aki fának csapódott Audijával Kisudvarnoknál
Helyszíni felvételek - További képekért kattints!

Súlyos közúti baleset történt vasárnap délelőtt a Dunaszerdahely és Kisudvarnok közti úton: fának ütközött egy személyautó a község közelében – írtuk korábban.

Hodosi Tibor, a járási tűzoltóság bevetési parancsnoka érdeklődésünkre elmondta, a balesethez a dunaszerdahelyi tűzoltókat, valamint a mentőszolgálatot is riasztották. A tűzoltók helyszínre érkezésekor a férfi magánál volt, de dezorientált állapotban volt. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki a járműből, majd átadták a mentősöknek.

Zlatica Antalová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője hétfőn arról tájékoztatta portálukat, hogy a 29 éves sofőr Dunaszerdahely irányából haladt Kisudvarnok felé, amikor az éles jobb kanyarban valószínűleg elvesztette az irányítást az Audi A3-as felett, lehajtott az útról és egy út széli fának ütközött.

A szóvivő hozzátette, a fiatal férfi alkoholtesztje 0,81 ezreléket mutatott a balesetet követően.

Az eset körülményeit a dunaszerdahelyi közlekedésrendészet vizsgálja, a sofőr jogosítványát bevonták.

A történtek kapcsán a rendőrség ismét figyelmezteti a sofőröket, semmilyen körülmények közt ne üljenek ittasan volán mögé, azzal ugyanis nemcsak saját maguk, hanem a közúti közlekedés többi résztvevőjének életét is kockáztatják.


(parameter)