Ízkavalkád a Városi Tanítónapon

A 2018. március 28-án a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban megrendezett 15. Városi Tanítónapon nemcsak a díjazott pedagógusok örülhettek méltán megérdemelt sikereiknek, de az esemény kulináris hátterét biztosító Vidékfejlesztési Szakközépiskola "hotelakadémistái" és szakoktatóik is elégedetten zárták a napot.

Ízkavalkád a Városi Tanítónapon
Az iskola felvételei - további fotókért kattints!

Idén ugyanis első alkalommal ők készítették és szolgálták fel az ételeket a pedagógusnapi állófogadáson. A pazar kínálatot - a kreatív díszítésű hidegtálakat, gyümölcskompozíciókat és a fantáziadúsan tálalt, ízletes süteményeket - nagy elismeréssel fogadták Dunaszerdahely tanárai, tanítói, óvónői.

Az iskola a rendezvény díjátadóján is képviseltette magát, mégpedig Hajas Viktória személyében, aki a város diákpolgármestereként köszöntötte a nap ünnepeltjeit.

Az iskola vezetőségét büszkeséggel tölti el, hogy tanítványaik nagyszerű munkájukkal, ízletes csemegéikkel, gasztronómiai csodáikkal szebbé tehették a tanítók ünnepét. Külön köszönet a szakoktatóknak, Földes Jolánnak és Kovács Évának.

(-)